Horoscop 5-11 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal:  5-11 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Totul în această săptămână îți spune să te retragi și să încerci să nu te grăbești. Ești în modul "sfârșit de an" și acum nu te gândești decât să finalizezi totul înainte ca anul să se termine.
Săptămâna aceasta te face să te simți ca și cum ai fi sub presiune; chestia este că tu ești cel care te supune la această presiune și nimeni altcineva. Dacă nu faceți-tot în această săptămână, veți fi bine. Încercați să nu vă faceți atâtea griji cu privire la "a face totul". Pe termen lung, totul va merge bine.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Poți să te arunci cu totul în gândirea pozitivă sau să cazi din nou în vechile tale obiceiuri, ceea ce inevitabil te va face să te simți deprimat. Dacă ceva nu merge bine pentru tine în această săptămână, nu arunca totul la gunoi; rămâi cu energia ta pozitivă.
Gândește-te în felul următor: Întregul univers conspiră pentru a-ți face viața mai bună, mai degrabă decât invers. Dacă există cineva care poate ieși din asta, acela ești tu. Rezistă, Taur. Rămâi cu lumina și menține-te pe linia de plutire.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Săptămâna aceasta te simți foarte păzit; există ceva ce vrei să protejezi și nu vrei sau nu ai nevoie să fii provocat în această privință. Vei constata că în această săptămână vor exista persoane în viața ta care vor să își exprime opiniile îndoielnice și știi că aceste opinii se îndreaptă spre tine.
Poți fie să le eviți ignorându-le, fie te poți lăsa prins și absorbit, ceea ce, dacă o vei face, îți va garanta că vei avea parte de momente dificile pe parcursul săptămânii.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta prezintă scenariul tipic lunii decembrie, în care trebuie să cumperi cadouri pentru oameni și să ajungi să chieltuiești o mulțime de bani din această cauză. Nu-ți face griji, deși stresul este real, la fel este și buna dispoziție și oricum nimic din toate acestea nu va dura. Așadar, relaxează-te în a te judeca prea aspru pentru că ai cheltuit prea mult și să știi că în scurt timp vei pune capăt acestei situații. Nu vei da faliment, Racule. Ești doar generos și asta costă!

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta te face să reflectezi asupra realizărilor din acest an și, pe măsură ce treci în revistă lista, începi să simți că nu ai fost atât de productiv pe cât ți-ar fi plăcut să fii. Ei bine, Leu, despre asta este vorba în 2023 pentru tine; să recuperezi timpul pierdut.
Nu-ți face griji, nu ești singurul în această situație. Mulți oameni au rămas în modul de panică pandemică pentru o perioadă de timp mai lungă decât era necesar; nu pot fi învinuiți și nici tu nu poți fi învinuit. Mai departe și mai sus. 2023 este anul tău, Leu.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te are în centrul atenției și, chiar dacă nu ți-ai dorit să fie așa, neapărat, nu te va deranja toată atenția pe care o vei primi. În primul rând, va fi pozitiv și, în al doilea rând, este genul de atenție de care simți că ai avut nevoie.
Afirmarea atractivității tale fizice înseamnă foarte mult pentru tine și, în timp ce alții s-ar putea să nu aibă aceeași dorință de a li se spune că sunt încă vitali, încă frumoși, tu vei primi partea ta de complimente pe această temă, în această săptămână.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ceea ce nu ai chef în această săptămână sunt jocurile, Balanță, dar asta nu înseamnă că nu le vei juca oricum. Există ceva în viața ta la care nu vrei să te uiți și, pentru a-ți distrage atenția, o plasezi pe altcineva; acest lucru te obligă să te uiți la el, în loc să te uiți la propria ta problemă.
Partea dureroasă aici este că nu vei lua în considerare sentimentele celeilalte persoane;

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

O să trecem direct la subiect aici: Săptămâna aceasta este cea în care ești refuzat. Ar putea fi din partea unei persoane, a unui loc de muncă sau a oricărei situații din care ai vrut să faci parte.
Pur și simplu nu ești persoana potrivită pentru a umple acești pantofi și vei auzi această informație confirmată pentru tine în timpul săptămânii. Este în regulă, Scorpion. Nu le putem câștiga pe toate, iar tu vei avea parte de multe alte oportunități în viitorul apropiat.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Mai mult ca sigur că vei prezenta o idee cuiva în această săptămână, iar la rândul său, acesta te va trata ca și cum ai fi un prost naiv pentru că ai încercat măcar. Totuși, asta e chestia cu tine, Săgetătorule; nu contează ce cred oamenii despre tine, tu ești fericit să mergi mai departe fără ei.
Ideea ta măreață înseamnă foarte mult pentru tine, iar în mintea ta, este deja un succes. Așa că, atunci când vei fi pus la pământ sau denigrat în timpul săptămânii, vei râde pur și simplu de cei care nu cred în tine. Puteți "trece" peste ei la fel de ușor cum ei trec peste dumneavoastră.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești în modul contabilitate, iar acest lucru ar putea fi plictisitor pentru tine. Ești o persoană căreia îi place să își facă ordine în afaceri înainte de a trece la anul următor, iar în această săptămână te vei ocupa de această sarcină. Partea bună este că nimic nu-ți stă în cale, iar acest lucru te mulțumește foarte mult. Toate capetele nerezolvate vor fi tăiate în această săptămână, iar tu te vei simți foarte împlinit până la sfârșitul săptămânii.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Deși ai impresia că a venit vremea așteptării și că începutul nu începe până la 1 ianuarie 2023, ai planuri gigantice și abia aștepți să le începi. Ai o viziune clară asupra viitorului și, deși săptămâna aceasta ți se pare că trenează, ești salvat de propriul simț al speranței.
Pur și simplu ȘTII că 2023 va fi excelent și, pe parcursul acestei săptămâni, vei fi adânc înrădăcinat în imaginația ta, planificând ce se va întâmpla în anul următor.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Efectul de tragere care vine odată cu luna decembrie este în toi și îl simți foarte intens. Este doar începutul lui decembrie și, cu toate acestea, simți că timpul se prăbușește absolut în sine. Oare chiar este doar prima săptămână?
Da, așa este, iar pentru tine, Pești, este ca și cum ai funcționa după un program foarte anost și te face să simți că nu mergi nicăieri repede, sau mai degrabă foarte, foarte, foarte încet. Timpul este ceea ce te deranjează în această săptămână, Pești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel