HOROSCOP. 4 semne zodiacale care sunt absente atunci când vine vorba de iubire

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Benjamin Davies
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Benjamin Davies

Horoscop. Aceste 4 zodii se vor ține mereu departe de lucruri emoționale și se vor detașa cu ușurință de problemele sentimentale. 

Aceste zodii nu vor fi acolo când vei avea nevoie de puțină afecțiune deoarece își doresc să țină departe viața profesională de cea sentimentală și uneori uită de iubire. Acești nativi nu își vor arăta niciodată sentimele și vei avea mereu impresia că sunt reci și distanți, dar de fapt ei sunt mult mai implicați în viața profesională decât în relațiile de iubire. 


Iată cele 4 semne zodiacale care sunt absente din punct de vedere emoțional?


1. Vărsător


Acestă zodie preferă să își țină viața profesională și cea privată complet separate, ceea ce le permite să își hrănească lumea emoțională în privat. Ei sunt adesea distanți și indisponibili emoțional într-o relație. Vărsătorii sunt logici și analitici, dar le vor da impresia celor din jur că sunt distanți și detașați. Nu trebuie să apelezi la ei atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi. 


2. Gemeni


Gemenii vor pleca imediat ce vor simți că lucrurile se încing prea mult într-o relație, deoarece locul lor nu este acolo unde sentimentele dictează. Sunt excelenți comunicatori, dar atunci când sunt indisponibili din punct de vedere emoțional, vor face tot posibilul să mențină conversația la un nivel cât de poate de detașat. 


3. Săgetător


Ei apreciază mult relațiile, dar mai presus de asta este sentimentul lor de libertate. Atunci când cred că nevoile emoționale ale altcuiva le vor pune în pericol independența sau îi vor ține în capcană, se retrag. Ei își vor schimba această perspectivă dacă își doresc foarte mult o persoană. 


4. Capricornul


Capricornul are tendința de a-și proteja latura emoțională, ridicând un zid jurul inimii sale. Și va avea un impact negativ asupra vieții lor personale. Adesea se bucură de timpul petrecut singuri și nu au nevoie de nimeni pentru a-l completa, ceea ce îl poate face pe partenerul lor să se simtă distant. Remediul în acest caz este de a găsi un echilibru sănătos între viața lor profesională și relații.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel