Horoscop. 4 Semne zodiacale care fug mereu de responsabilități

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Sammy-Williams
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Sammy-Williams

Aceste 4 semne zodiacale preferă să stea departe de treburile grele și caută mereu relaxarea. Nu vor să își asume responsabilități. 

Vărsător


Acest semn zodiacal nu își asumă responsabilitatea niciodată. Ei preferă ca lucrurile să fie relaxate și ușoare. Urăsc să se implice în prea multe activități și nu se vor agita până când lucrurile nu vor scăpa de sub control. 


Săgetător


Mereu gata pentru o aventură sau o călătorie, dar niciodată la fel când vine vorba de a face treburi casnice sau de muncă suplimentară. Acest semn zodiacal este cel mai leneș când i se cere să fie responsabil. 


Leu


Un alt semn zodiacal care preferă o duminică leneșă decât o zi agitată. Leii sunt oameni leneși care vor fugi de responsabilități cât pot. Urăsc să fie responsabili doar pentru că nu vor să răspundă față de nimeni. 


Gemeni


Acest semn zodiacal este pus mereu pe distracție. Tot ce vor să facă este să se relaxeze, să se distreze, să socializeze, să râdă și să petreacă!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel