Horoscop 4 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic,  martie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 4 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

 BERBEC

E un eveniment festiv, e cineva la care țineți, poate e un cuplu care se căsătorește, poate fi din familie și să vă implicați și voi cu tot ce se poate.

Se strigă adunarea și prietenii vor să vă scoată la o plimbare, o alergare în parc, la shopping, să faceți cumva să vă vedeți.


În orice moment puteți întâlni pe cineva care să vă fie alături și toată viața, dacă o să știți să-l păstrați pe acest om.


 TAUR

Poate are loc o gală, și o să vă auziți și voi numele, poate luați un premiu, vi se mulțumește pentru contribuția la un proiect care v-a adus lumina reflectoarelor.

O să vă bucurați de veștile bune, de prezența cuiva care o să distragă atenția de la toate grijile acumulate.

Se poate să vă duceți la o petrecere și bine ar fi să nu dați ocazia unor scene de gelozie, ca să nu vă certați, să păstrați armonia în relație.


GEMENI

Vi se fac invitații pe la diverse sindrofii și, dacă reușiți să vă smulgeţi de treburile casnice, o să treceți în revistă câteva dintre ele ca să vă distrați.

E rost de plecare pe undeva la prietenii, sau ca să vizitați o zonă turistică, ori în vizită la prieteni, rude.

Noutăți! Apare cineva care vă dă o veste bună, vă scoate dintr-un impas emoțional și poate faceți cinste.


RAC

Or să vă treacă niște bani prin mână și o să le luați alor voștri ce știți că-și doresc și o să vă oferiți un weekend deconectant, s-o puteți lua de la început, de luni.

Se poate să vă duceți la nuntă, un botez, o fi o aniversare, e o petrecere la care să vină lume cu care chiar rezonați.

E cineva care încearcă de multă vreme să vă scoată la un prânz în doi și de data asta poate chiar reușește.


LEU

Se anunță o revedere emoționantă și poate o să luați și o decizie referitoare la relație, ca să rămâneți împreună și să vă căsătoriți.

O serbare, o fi un spectacol sau vă duceți la un meci și o să fie cu adrenalină forte.

E o petrecere la care vreți neapărat să ajungeți și o să vă ocupați de treburi gospodărești până în prânz, după care distracție.


FECIOARĂ

E cineva care încearcă să vă recucerească, dar trebuie să vină cu dovezi de seriozitate, că n-o să mai acceptați un comportament superficial.

O să scoateți de la saltea niște bani ca să le faceți mici surprize alor voștri, ieșiți la plimbare, luați masa în oraș.

O să vă implicați trup și suflet în evenimentele de familie și o să luați de acolo doza aceea de afecțiune care vă lipsea.


BALANŢA

Vă bucurați de întâlnirea cu niște oameni care vă apreciază, cu care chiar rezonați sufletește și poate puneți la cale un eveniment care să vă aducă mulțumire sufletească.

Vești bune de la cineva care vă invită la cafea să simtă dacă sunteți interesați de o relație, sau nu.

O să vă bucure invitația la niște prieteni care fac o tratație și va fi o atmosferă care să vă destindă.


SCORPION

Se poate să dați o fugă prin țară, pe undeva, să ziceți un La Mulți Ani cuiva drag, sau ca să revedeți niște locuri în care aveţi atâtea amintiri frumoase.

Încă nu păreți pregătiți de reluarea unei relații, dar când o să fiți față în față, o să fie altceva.

O să le dați întâlnire unor prieteni sau cunoscuți, mai bine zis sau oameni de afaceri interesați de munca voastră și poate vi se propune o colaborare.


SĂGETĂTOR

O să primiți o invitație la un eveniment care poate avea legătură și cu voi, poate aţi și contribuit cu ceva la partea organizatorică și o să fie un câștig de imagine.

Se poate să vă îndrăgostiţi la prima vedere, fulgerător de cineva pe care-l cunoașteți la un party.

Pare să nu reușească inițiativa de a pleca într-o excursie, o vilegiatură, un dus-întors până la munte, să zicem, ar fi perfect

CAPRICORN

O să le faceți o vizită alor voștri, că locuiesc poate în alt oraș și o să vă încărcați bateriile pentru perioada care urmează când o să fie mult de muncă.

Se poate să primiți ceva în dar și să vă bucurați de acel gest care înseamnă că lumea vă apreciază.

Vi se lansează câteva invitații și o să aveți de unde să alegeți ca să vă faceți ziua cât mai frumoasă și a lor voștri la fel.


VĂRSĂTOR

Se adună gașca de prieteni și o să vă faceți program de ieșit pe-afară, să luați parte la diverse activități care să vă elibereze de stres, de grijile cotidiene.

Surprize la tot pasul pentru voi, apar oameni, situații care să vă inspire, vă și ajută concret.

Vă dați întâlnire cu grupul și o porniți către un obiectiv turistic, să zicem, la munte, la aer curat.

 

PEŞTI

O stare de bine, e ceva de sărbătorit, și se-adună lume ca să petreceți împreună că vreți să împărtășiți bucuria, și faceți o tratație.


Se poate să vă scoată cineva la plimbare și să vă prindă bine să mai vedeți alți oameni și alte bucurii, să vă detensionați.

Se poate să vă caute cineva dintr-o relație pe care o credeați încheiată și o să vă întrebați dacă vreți să reluați povestea de dragoste sau nu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel