Horoscop 4 aprilie 2023, cu Neti Sandu. O zodie are succes în dragoste și mulți bani azi

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, miercuri, 5 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop 5 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

BERBEC

Se poate să vă lansaţi într-o aventură profesională şi să căpătaţi bani, experienţă, să atingeţi un alt nivel valoric şi să fiţi la mare căutare în perioada asta. Se poate să faceţi cunoştinţă, într-un cerc de cunoscuţi, cu cineva care o să vă placă şi o să vrea să fiţi împreună. Vedeţi ce simţiţi. Se reglează, o să vedeți, situația financiară, intrați într-o altă etapă de viață și profesională, dar mai ales sentimentală. O să vedeți că mergeți cu pașii repezi spre căsătorie.

TAUR

Se rezolvă o problemă mai veche şi o să vă luaţi avânt să lichidaţi problemele din trecut c-aveţi planuri de mărire şi o să vreţi să vi le urmaţi. Poate daţi de o destinaţie de vacanţa care se va potrivi întregii familii şi pentru câteva zile or să v-ajungă banii. Încet, încet se adună banii în cont. Vine anul vostru și o să aveți grijă să păstrați banii, că aveți nevoie de ei pentru casă și familie.

GEMENI

Apare un angajator care insista să lucraţi pentru el şi s-aveţi încredere c-o să fie ceva rentabil, care să v-aducă bani şi proiecte noi în perspectivă. Se poate să bateţi palma pentru un contract dacă or să vi se respecte condiţiile pe care le-aţi negociat, ca să vă fie răsplătită munca. Se poate să mai găsiți o sursă de bani, poate lucrați ceva în paralel cu serviciul, așa cum sunteți obișnuiți, ca să aveți bani pentru sărbători, pentru vacanță.

RAC

Se poate să mai aveţi nişte treburi de făcut pe-acasă şi să vă ocupaţi de ele, îi puneţi şi pe ai voştri să v-ajute ca să încheiaţi curăţenia generală de Paşte. Poate mai daţi un telefon, un email ca să vă luaţi banii pe care nu i-aţi primit la timp şi să vă puteţi face şi voi cumpărăturile de sărbători. O să mai scăpați de tensiunile de la serviciu, dar se poate să vină și o promisiune de funcție și atunci să vedeți responsabilități pe capul vostru.

 LEU

Vi se poate semna, în sfârşit, un act, şi să vă lansaţi în domeniul afacerilor, oricum, să faceţi altceva, care v-ar aduce satisfacţii profesionale şi bani. O să fiţi cooptaţi într-un grup ca să desfăşuraţi o activitate care să vă pună şi fizicul şi emoţionalul în mişcare. O să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază și o să vă mai puteți și relaxa. Vin și bani.

 FECIOARĂ

Poate vă sfătuiţi cu ai voştri în privinţa bugetului de sărbători ca să nu depăşiţi baremul, să vă luaţi tot ce vă trebuie şi de mâncare şi cadouri să nu vă lipsească nimic. O problemă de sănătate vă poate da de furcă şi să trebuiască să vă duceţi la un control. E cineva care vrea să vă implicați într-o activitate, un proiect care v-ar aduce un plus de notorietate și se poate să vă dați acceptul.

 BALANŢA

Noutăţi, vi se poate da un răspuns cu privire la o angajare şi o să începeţi lucrul la ceva care v-ar aduce beneficii că aţi tot fost nemulţumiţi în ultima vreme. E cineva care vrea să fiţi împreună şi vă prezintă toate calităţile ca să vă convingă, şi se pare că nu e greu.

SCORPION

Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri să puneţi umărul la ceva care e în stilul vostru şi v-ar fi uşor să lucraţi în această combinaţie partenerială. O să faceţi rost de bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi o s-aveţi de cheltuială de aici încolo. O să-i faceți față șefului care nu mai contenește cu pretențiile și o să munciți și voi peste așteptări.

SĂGETĂTOR

Vouă vi se împlinesc dorinţele, vă puteţi întâlni şi partenerul ideal de viaţă, vi se pot da mai mulţi bani de la serviciu, şi o să puteţi găsi de lucru şi în particular. Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să vă consultaţi şi cu partenerul de cuplu să vă puneţi de acord. O să fie multe lucru și la serviciu, și acasă și o să aveți energia necesară să faceți față tuturor solicitărilor.

 CAPRICORN

E posibil să vă daţi acceptul pentru un job care să v-aducă mai mulţi bani şi care să vă deschidă nişte uşi, să intraţi într-o ligă profesionistă. Poate aveţi de reglat o situaţie legată de o proprietate, să întocmiți nişte acte ca să recuperaţi bani, bunuri. O să lucrați la foc continuu, că așa sunteți obișnuiți. Aveți de lucru, aveți cursuri, poate și examene. Vă ocupați și de școala copiilor, probabil.

VĂRSĂTOR

O să puteţi deveni o voce, să se ţină cont de părerea voastră şi să aveţi un grup al vostru cu care să petreceţi mai mult timp împreună şi ca să munciţi şi ca să vă distraţi. O să vă puteţi impune pe o piaţă, într-un domeniu, şi să deveniţi şi mai cunoscuţi, să vi se recunoască munca. Vă puteți asocia cu niște oameni care vor să lucrați la un proiect de anvergură și o să aveți stabilitate financiară.

 PEŞTI

Vin poate, mai mulţi bani din surse diferite şi o să vă descurcaţi cât se poate de bine în perioada în care urmează şi e posibil, chiar, să vă schimbaţi serviciul.V-aţi propus, poate, să faceţi nişte achiziţii pentru casa şi o să vă puneţi casa la punct. O să ieșiți la rampă în scurt timp cu ceva care o să vă aduc apreciere și, probabil, și recompense din partea șefilor, a breslei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel