Horoscop 31 mai – 6 iunie, Berbec și Rac: Pierd foarte mult. Veștile nu sunt bune nici pentru Taur și Gemeni

Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă horoscopul săptămânii 31 mai - 6 iunie 2021, pentru fiecare zodie. Află ce le rezervă astrele nativilor Berbec, Taur, Gemeni și Rac. 

Berbec

Începutul de săptămână e molcom pentru voi, e lent, frustrant pe alocuri, pentru că Marte făcând trigon cu Neptun, sunteți ca o frunză în vânt. Practic, nu prea se întâmplă lucruri. O să deveniți mai mototoli. Sper să nu vă supărați pentru această expresie. Nu prea ne place nouă nimic, cel puțin începutul săptămânii. Ce vă recomand este să vă ocupați mai mult de emoții, săptămâna aceasta, de sentimente, de călătorii. Deși o să vă enervați destul de mult cu acest Mercur retrograd, o să aveți mai multă răbdare decât alții. 

Taur

Saturn este retrograd în casa a 10-a, Mercur retrogradează în casa a 2-a a banilor, dar oarecum și a talentelor. La serviciu veți fi expuși unor situații la care ați mai fost expuși, unele vă plac, altele nu vă plac. Ați vrea să renunțați la ele și să vă vedeți de alte planuri, însă e clar că trebuie să rezolvați ceva. Inițial, nu o să vă convină, nu o să vă placă, mai ales că Marte este în casa a 3-a și se apropie de opoziția cu Pluto, ceea ce înseamnă că vă poate face foarte acizi. Vedeți să nu aveți tendința de a fi agresivi și cu partenerul și să cereți de la el foarte multe lucruri. Grijă la zona financiară!

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 mai 2021, 15:29 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience