Horoscop 31 AUGUST 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop 31 august 2021. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Te gândești prea mult la lucruri. Iată-te căutând o cale de ieșire, când calea este clară. Nu poți ocoli problema.


Nici nu-ți va permite să o eviți. Trebuie să lucrezi prin ea.


Aceasta este singura cale de a ajunge de partea cealaltă, iar încercarea unui alt traseu nu va face decât să-ți provoace un stres de care nu ai nevoie.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Nu ești reticent să faci lucrurile dificile, dar s-ar putea să ți se pară o provocare să-i faci pe ceilalți să înțeleagă de ce ești dispus să muncești atât de mult. S-ar putea să nu ai prieteni care să te încurajeze.


Aceasta este o perioadă în care mergi singur și, chiar dacă ai succes, s-ar putea să nu auzi că cineva recunoaște că a greșit sau că îi pare rău că nu a fost acolo când ai avut nevoie de el.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Familia poate fi greu de gestionat uneori. Oamenii au propriile lor idei. Ei încearcă să vă protejeze cu dragostea lor.


Descoperi că îți vor sta chiar în cale pentru a crea suficiente bariere care să te împiedice să faci ceea ce știi că trebuie să faci.


Nu este o situație ușoară pentru tine, dar aceasta este călătoria ta. Vei găsi o cale să ajungi pe partea cealaltă. Ați mai fost pe acest drum înainte.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)


Nu poți convinge pe cineva care crede că știe mai bine decât tine să îți vadă partea ta de adevăr. 


Poți lua decizii și îți poți exercita liberul arbitru la fel de mult ca oricine altcineva.


Nu ai nevoie de permisiune pentru a fi tu însuți. Pur și simplu o faci și îi lași pe oameni să decidă dacă vor să fie în preajmă sau nu.

 

Leu (23 iulie - 22 august)


Când vine vorba de decizii legate de bani, vor avea loc unele bătăi de cap. Nu sunteți pe aceeași lungime de undă în acest moment. Tu vrei să economisești, iar cealaltă persoană s-ar putea să nu vrea.


Ei cred că puteți folosi ceea ce aveți într-un mod care este cel mai bun, dar poate că nu este ceea ce vă simțiți bine să faceți în acest moment.


În loc să vă certați toată ziua, amânați conversația pentru mai târziu. Lucrurile pot fi mai bune odată ce viața este mai puțin aglomerată și puteți gândi.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Da, dețineți o mulțime de lucruri și s-ar putea să fiți gata să vă despărțiți de câteva dintre ele. Treceți mai întâi în revistă relațiile de prietenie.


S-ar putea ca aceștia să fie atât de nerăbdători și gata să îți ia din mână unele dintre obiecte.


S-ar putea să faci câteva vânzări și să-i încânți cu adevărat pe alții, în timp ce ai mai multă grijă de tine. Este un câștig pentru ambele părți.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Ceva se poate strecura din nou în viața ta și te vei întreba cum naiba s-a întâmplat asta.


Uneori, lucrurile au loc pentru a-ți reseta viața. S-ar putea să fii gata pentru o schimbare pe care ar fi trebuit să o faci de mult timp, dar alegi să nu o faci. De data aceasta este diferit. Ești mai înțelept decât ai fost înainte.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Prietenii te pot provoca pentru a-ți dori mai mult pentru tine. S-ar puteasă nu te fi gândit niciodată să faci lucruri acum, dar iată-te cu oameni care te împing să faci mai bine și să fii o persoană mai bună.


Nu știi niciodată ce poți realiza, dar un prieten bun poate vedea direct în inima ta, iar acest lucru este exact ceea ce ai nevoie. Cineva care să creadă în tine și să aibă multă încredere. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Când ai atât de mult de lucru, s-ar putea să fii nevoit să închizi telefonul și să le spui prietenilor tăi că vei lua legătura mai târziu. Este o realitate dură, dar trebuie să te concentrezi.

O întrerupere dramatică din partea unui bun prieten te poate să pierzi totul. Vei fi liber mai târziu, odată ce munca este gata.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Nu trebuie să crezi ceva ce crede sau simte o altă persoană pentru a fi drăguț. 

 

Ești propria ta persoană. Trebuie să ai încredere în tine atunci când inima ta îți spune că ești pe o cale spirituală diferită.

 

Poate că vei ajunge unde sunt ei într-o zi, dar dacă nu este acum, atunci nu este. Nu te lăsa culpabilizat în ceva ce nu te atrage.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Atunci când partenerul tău primește ceva de valoare și nu îți spune despre asta, este dureros.


Poți simți că secretul acesta îți spune ceva despre relația voastră în general.


Acest lucru ar putea fi adevărat, dar s-ar putea ca ei să nu știe că simțiți acest lucru. Dacă nu ați confruntat problema frontal, atunci acum este cel mai bun moment să o faceți.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)


Nimeni nu a spus că va fi ușor să lupți pentru ceva în care crezi. Nu a fost deloc așa și te întrebi de ce viața trebuie să fie atât de dificilă.


Încerci doar să ajuți și totuși sunt atâtea obstacole de trecut.


Există o lecție de perseverență pentru tine aici, iar faptul că te ții tare le permite celorlalți să-ți observe determinarea și dorința de a servi în ciuda provocărilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel