Horoscop 30 octombrie – 5 noiembrie 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o schimbare neașteptată: „Îi va marca viața”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici vine cu cele mai importante previziuni astrale pentru perioada  30 octombrie – 5 noiembrie 2023 .

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în noua săptămână, potrivit Fanatik.

Berbec

Berbecul, foarte curând, va afla un adevăr important care îi va marca viața sau i-o va schimba. E vorba despre o informație ori mai multe informații care își vor pune puternic amprenta asupra lor și a stilului lor de viață, a felului în care gândesc și văd lumea.

Taur

Pentru Taur, în schimb, vine o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îl interesează, e bine să schimbe tactica. Abordarea trebuie să fie cu totul diferită față de ce a gândit până acum.

Gemeni

Gemenilor le șoptește runa că trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mânca norocului deoarece surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru nativii care știu să aștepte și nu se grăbesc.

Rac

Racii au în săptămâna viitoare o perioadă de glorie. Sunt niște învingători. Îl au pe Wunjo, cea mai norocoasă rune din cele disponibile. Vor avea parte de succes în mod sigur.

Leu

Leii încă n-au terminat micile bătălii pe care le susțin cu cei din jur. Runa vrea să le domolească avântul, temperamentul, să nu fie îngrijorați, să nu mai pornească vreo bătălie căci vor câștiga cert.

Fecioră

Fecioarele primesc un sfat: să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante în familie, în locuință, în habitatul lor. Nu e cazul să caute în alte părți schimbarea, căci ea vine la poarta lor.

Balanță

Balanțele au un enunț interesant. Sunt pregătiți să își facă bagajele, căci astrele le anunță o călătorie. Nativii de aer merită și ei o călătorie, căci au tras destul de mult în ultima vreme, așa că vine vremea răsfățului pentru ele.

Scorpion

Scorpionii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția peste tot, în familie, societate, dar și la muncă.

Săgetător

Săgetătorii sunt anunțați că pot găsi rezolvarea unei probleme care îi frământă. Această rezolvare o pot afla numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Dacă mai sunt și prieteni apropiați, e bine să se consulte și cu ei.

Capricorn

Capricornii, truditorii, au o perioadă mai grea. Trebuie să dea dovadă de forță, putere și tărie, să fie rezistenți. Au de trecut peste câteva impedimente.

Vărsător

Vărsătorii au o săptămână în care primesc un mesaj foarte, foarte important. Sunt obligați să fie pregătiți să îl recepționeze. E o săptămână cu multă comunicare, mesaje, mail-uri, SMS-uri.

Pești

Peștii au acel simbol pe care de multe ori anul acesta l-au tot avut: fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor vor deveni realitate. Cu alte cuvinte, cu excepția a două zodii, finalul de octombrie și începutul de noiembrie 2023 se anunță unul destul de bun pentru majoritatea semnelor zodiacale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel