Horoscop - 30 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 30 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Bârfele ar putea să se răspândească, Berbec. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a comunicării. Așadar, fiți atenți la ceea ce spuneți.  Atunci când Mercur se află în casa a treia pentru tine, ești mai deschis și mai receptiv, dar poți deveni impulsiv și poți împărtăși mai mult decât ar trebui să faci. Așadar, fii atent.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Este vremea contractelor, a semnării contractelor și a negocierii înțelegerilor. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a banilor. Acesta este momentul în care te poți trezi intrând în oportunități care îți îmbunătățesc afacerea, îți oferă șansa de a-ți extinde rețeaua, iar rezultatul final poate fi reprezentat de bani.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este timpul să lucrezi asupra ta, Gemeni. Atunci când planeta care te guvernează, Mercur, se află în semnul tău zodiacal, este un moment puternic de creștere. Este un semnal și pentru viitorul sezon al zilelor tale de naștere.  Chiar acum, casa ta solară a dezvoltării personale este cea care se activează, iar ușile se pot deschide pentru tine. Dacă ai o dorință de a urma un curs de studiu, de a învăța ceva nou sau de a începe un hobby într-un domeniu cu care nu ești familiarizat, dar de care ești curios, acum este momentul perfect.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Nu lăsați ca negativitatea altcuiva să vă facă să aveți o părere proastă despre dumneavoastră sau despre fericirea dumneavoastră. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Și, se poate simți ca și cum cei care te contrazic ies de peste tot. Este important să-ți păzești inima în astfel de momente și să nu iei problemele sau situațiile personal.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Viața ta socială este pe cale să înflorească, Leu. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a prieteniilor.S-ar putea să treci printr-o mică curățenie în ceea ce privește prieteniile tale, iar acest lucru face loc pentru oameni noi în viața ta. S-ar putea să îți dai seama că unele relații nu merită să investești în ele la același nivel ca înainte. Vei dori să faci lucrurile diferit pentru a schimba acest lucru, acceptând invitații de la persoane noi și fiind selectiv cu privire la persoanele pe care vrei să le ai în tribul tău.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Nu este niciodată prea târziu să îți urmezi visele, Fecioară, de fapt, dacă vrei să urmezi o nouă carieră sau un nou loc de muncă, acum este momentul perfect pentru a face acest lucru. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a carierei. Aveți ocazia să vă dezvoltați viața profesională într-un mod care să vă avantajeze pentru tot restul anului. Perfecționează-ți abilitățile. Caută să îți ascuți abordarea profesională și fă tot ce poți pentru a-ți aduce talentele la un nivel ridicat.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Există un milion de moduri de a învăța lucruri noi, care pot implica sau nu studiul și învățarea în cadrul unei facultăți. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a educației. Poate că întotdeauna te-ai jucat cu ideea de a studia în străinătate.  Sau poate că a sosit momentul să termini facultatea sau să aplici pentru a fi acceptat la un program de masterat. Oricare ar fi domeniul academic care te interesează, fereastra de oportunitate este deschisă pentru a-ți urma dorințele.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Unele informații sunt mai bine să le păstrezi pentru tine. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a secretelor. Sunt anumite lucruri pe care le poți descoperi despre o persoană din viața ta. Dacă cineva a încercat să te țină în mod rău intenționat în întuneric cu privire la o chestiune, acesta este tranzitul care poate aduce conștientizarea în prim-plan și un secret va ieși la lumină.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Căutați să vă asociați cu cineva pentru un proiect sau poate la nivel romantic. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a angajamentelor. Acesta este momentul în care abordarea subiectelor legate de parteneriat poate fi plină de evenimente. S-ar putea să apreciezi faptul că ai șansa de a planifica din timp și de a face o analiză despre așteptări și despre cum ar putea arăta viitorul.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Uneori trebuie să începi de undeva. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a rutinelor zilnice. Ceea ce a funcționat pentru tine în trecut s-ar putea să nu fie potrivit pentru acum. Trebuie să te adaptezi la modul în care se întâmplă viața. O mică modificare a regimului tău zilnic poate face mult, poate chiar să te inspire să te descurci mai bine în viitor.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Este momentul perfect pentru a planifica meșteșugurile de vară sau pentru a aduna obiecte pentru a începe un proiect artistic sau un hobby. Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a creativității.  Acesta este momentul în care mintea ta beneficiază cel mai mult de pe urma creativității și a artei cu vopsele, culori sau orice tip de meșteșug care te distrează, dar care îți stimulează mintea într-un mod bun.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Bucurați-vă de timpul petrecut cu rudele și vorbiți despre trecut, astfel încât să vă amintiți cât de departe ați ajuns atunci când lucrați pentru viitor.  Mercur se află acum în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a căminului și a familiei. Acesta este momentul perfect pentru a planifica o reuniune sau pentru a participa la una. De asemenea, puteți folosi această perioadă pentru a planifica o călătorie în această vară pentru a profita de vânzări sau de orice tip de oferte promoționale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel