Horoscop. 3 semne zodiacale care vor risca totul pentru iubire

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

Aceste trei semne zodiacale riscă totul pentru iubire. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Este în natura ta să mergi până la capăt. Ești, până la urmă, războinicul zodiacului și nu depui ușor sabia.


Dacă dragostea este un câmp de luptă, atunci vei lupta până la capăt. Din nefericire, cea mai mare parte din acest lucru este un spectacol al ego-ului; preferi să mergi până la capăt doar atunci când cineva este în preajmă pentru a-ți observa ferocitatea.


E ca și cum nu poți fi războinicul iubirii decât dacă ai un public care să te aprobe - chiar să te adore pentru tupeul tău. Vei risca totul pentru dragoste?


Oh, da, o vei face - dar numai dacă ai un plan de rezervă. Aici începem să observăm că ești de fapt un laș.


Această "luptă pentru iubire" este un simplu spectacol; nu te-ai lupta atât de tare dacă nu ai ști că vei ateriza pe o platformă confortabilă, adică o altă persoană care să-ți prindă căderea.


Ai face orice pentru dragoste - atâta timp cât poți garanta că vei fi plătit pentru asta, cumva.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Tu, pe de altă parte, chiar ești pasiune pură, iar uneori nu-ți poți da seama dacă e vorba de dragoste sau dacă e doar o altă zi.


Te revarsă cu atât de mult suflet în oricine îți atrage atenția, încât nu-ți poți da seama dacă te place sau nu... dar, Doamne sfinte, dacă te place... atunci cerul este limita.


Te-ai săturat să te abții de la dragoste; sigur, ai fost rănit și nu vrei să ți se frângă inima din nou, dar, dar, dar, dar... cineva te place, iar asta înseamnă că există o șansă care merită să fie fructificată.


Riști totul pentru iubire când nici măcar nu e vorba de iubire. Ce valoare are viața dacă nu pentru a o trăi la maxim?


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Ai risca totul pentru dragoste, Gemeni? Pur și simplu nu crezi în risc sau în a iubi o persoană până la punctul în care ar trebui să faci o declarație grandioasă sau chiar să îți asumi un risc pentru ea. 


S-ar putea să-ți reconsideri sentimentele față de dragoste. S-ar putea să nu te transformi niciodată în persoana care ar risca totul, dar în următoarele câteva zile, te vei gândi la asta, iar pentru un Gemeni să se gândească măcar la sacrificii pentru un interes amoros... ei bine, asta este extraordinar. S-ar putea să fie distractiv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel