Horoscop. 3 semne zodiacale care vor rezolva problemele din cuplu începând cu 29 octombrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Iubirea este un ideal, iar relațiile sunt locul în care ajungem să ne cultivăm aceste idealuri, iar pentru anumite persoane, în special pentru trei semne zodiacale urmează o perioade în care își vor rezolva problemele din cuplu. 

Leu (23 iulie - 22 august)


Nu există nimic în această lume care să te convingă că nu poți avea parte de dragostea perfectă.


Aici îți menții poziția și ești de neclintit în dedicarea ta; tu și partenerul tău vă veți ridica deasupra oricărei dificultăți, pentru că tu crezi că obstacolele au fost aruncate în calea voastră cu scopul de a le ocoli.


Nu stai în calea progresului parteneriatului tău. Vei face ceea ce este necesar, chiar dacă asta înseamnă compromis. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Nu ar fi practic pentru tine să abandonezi corabia, când vine vorba de relația ta, doar pentru că voi doi vă dați cap în cap un pic prea des pentru confortul oricui.


Un pic de spațiu convenit ar putea fi o soluție câștigătoare, dacă amândoi puteți fi de acord că nu este un lucru rău, ci unul foarte productiv și vindecător. Depășirea problemelor într-o relație, pentru tine, Capricorn, nu înseamnă decât să muncești - iar munca este genul tău. Mai multă putere pentru tine.


Pești (19 februarie - 10 martie)


Ești o persoană care nu ia ușor eșecul și nu îți vei dezamăgi partenerul atunci când vine vorba de orice problemă care poate apărea în relația voastră. Vei lupta din toate puterile și vei depăși obstacolele.


Știi că nu este o plimbare în parc și că pentru a menține și susține o relație amoroasă este nevoie de muncă și de compromisuri, iar tu ești pregătit să faci asta.


Amândoi aveți nevoie să faceți un pas înapoi, să respirați adânc, să vă gândiți bine, să aveți o conversație calmă - și apoi, să încercați din nou.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel