Horoscop. 3 semne zodiacale care vor pune punct unei aventuri amoroase începând cu 10 octombrie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema

Dacă ești implicat într-o relație cu cineva cu care nu te vezi prea departe în viitor, acum este momentul să pui punct. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Acest tranzit ar putea merge în mai multe feluri pentru tine, Berbec, deoarece este vorba despre consolidarea - sau slăbirea oricărei relații în care te afli acum.


Există o șansă bună să fii cu cineva care nu este o persoană cu care te poți imagina pe viitor; este o persoană temporară în viața ta - o aventură.


Există un adevărat sentiment de claritate care vine spre tine, și îți va aduce în atenție ideea că persoana cu care ești - nu este atât de grozavă pentru tine, nici măcar nu este interesantă pentru tine - iar tu, fiind Berbec, ai nevoie de o personalitate plină de putere cu care să te potrivești.

Poți în sfârșit să recunoști - este o aventură, și una care merită să se termine.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Nu te deranjează să fii singură, dar ai prefera întotdeauna să fii în cuplu, iar aventura asta pe care o ai, chiar acum, în mijlocul căreia te afli nu reprezintă nimic pentru tine. 


Amândoi vă folosiți unul de celălalt - este în regulă, atâta timp cât amândoi puteți să recunoașteți acest lucru. Odată ce o veți face, fie o veți lua pentru ceea ce valorează - fie veți merge fiecare pe drumul său.


Dacă o veți face, veți deschide ușile oportunităților, unde sunt șanse mari ca dragostea voastră reală și adevărată să vă aștepte pentru a-și face în sfârșit apariția. 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Orice ai avea acum în dragoste și romantism - este pe cale să se termine, mai ales dacă ai foarte puțin atașament față de persoana cu care ești implicat.


Nu va fi nicio pierdere aici, deoarece ambele părți par să fie pe aceeași lungime de undă: aceasta este o aventură. Este distractiv, dar nu este programat pentru toată viața; este un sezon în viața ta, nu viața în sine, și amândoi veți accepta acest lucru.


Vei pune capăt unei aventuri și, dacă vei alege - vei începe alta. Totul depinde de tine, Vărsătorule.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel