Horoscop. 3 semne zodiacale care vor întâlni pe cineva nou începând cu 17 octombrie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Este sezonul socializării pentru trei semne zodiacale care vor întâlni pe cineva nou începând cu 17 octombrie 2021.

Întâlnirile sunt ceea ce ne așteaptă în următoarele două luni, iar unele dintre aceste întâlniri vor fi familiale, în timp ce altele vor fi angajate în cele mai romantice întâlniri.


Semnele zodiacale Fecioară, Balanță și Vărsător devin aproape obsedate de ieșiri; vrem să fim cu prietenii - și vrem să știm că eforturile noastre s-ar putea foarte bine să se termine cu noi în relații.


Da, încă se mai întâmplă; încă încercăm să găsim acea persoană specială - și există o mare probabilitate să facem exact asta în următoarele zile, începând cu 17 octombrie 2021.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Îți vei da seama, fără o certitudine totală, că vrei și ai nevoie de cineva în viața ta - și este timpul să faci asta.


Nu mai este vorba de încredere sau de tupeu; le ai pe toate - a avea curajul de a aborda pe cineva nu te-a reținut niciodată.


Ei bine, ai noroc, Fecioară, pentru că acum tupeul tău poate fi întâlnit de cineva pe care ai pus ochii și pe care îl vei aborda în această perioadă.


Partea foarte mișto este că nu aveai nicio idee că ești interesată de această persoană - pentru că deja o cunoști.


Dar acum, el arată "diferit" pentru tine - seducător, atrăgător - arată ca persoana cu care vrei să fii, și exact asta se va întâmpla: vei fi cu ea, și există o șansă bună ca totul să meargă bine.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Nu ar fi frumos dacă până la ziua ta de naștere ai putea spune și că ești îndrăgostit? Ei bine, se pare că asta e pe cale să se întâmple, Balanță.


Ceea ce face ca acest lucru să aibă succes este faptul că această persoană se va prezenta la tine. Poate că s-ar putea chiar să întâlnești această persoană la o sală de sport.


Nu va exista niciun dubiu cu privire la cine este și aceasta este, într-adevăr, persoana cu care doriți să petreceți timp de calitate.


Va dura pentru totdeauna? Cine știe - asta depinde de tine și de noua ta persoană... dar, deocamdată, totul este bine.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Ceea ce ai nevoie în viața ta este noutatea. Gândire proaspătă și oameni cu mintea deschisă.


Cu siguranță vei întâlni pe cineva nou, dar acea persoană nu va fi un interes amoros - va fi un prieten.


Vei avea atât de multe în comun cu această persoană, încât, în felul său, va fi oarecum romantic - și exact asta îți place cel mai mult.


Ceea ce face ca prietenia să fie atât de specială pentru tine este faptul că ai ceva de împărtășit, ceva secret și privat - ceva ce doar voi doi puteți aprecia, și la naiba cu restul lumii.


Asta este ceea ce vei primi în timpul acestui tranzit - un prieten adevărat. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience