HOROSCOP. 3 semne zodiacale care vor avea parte de schimbări MAJORE pe plan amoros începând cu 1 decembrie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

HOROSCOP. Trei semne zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește începând cu 1 decembrie 2021.

Acestea sunt semnele zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește în următoarea perioadă:


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Hai să spunem așa, dacă există un domeniu care pare să reziste, acela este viața ta amoroasă. Poate că nu o duci bine în toate celelalte domenii, dar în ceea ce-l privește pe partenerul tău, lucrurile par să fie în plină ascensiune.

Măsori o relație bună prin mai mulți factori, iar relația ta intimă este un barometru care îți permite să știi dacă lucrurile merg bine, și așa este, pe acest tărâm.

Iubirea există și este solidă, dar iată că apare un nou lucru distractiv de făcut: o intimitate îmbunătățită și mai multă pasiune.

Tu și partenerul tău veți fi amândoi de acord să vă ridicați viața amoroasă la un nivel superior, doar pentru a vedea ce se întâmplă. Cu genul de încredere pe care l-ați stabilit deja, lucrurile pot deveni incitante, și distractive! 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Dacă ai avea curajul să spui ce ai în minte, în loc să insinuezi în mod pasiv agresiv, ai ajunge la subiect mult mai repede și cu mult mai puțină dramă.

Partea cea mai grozavă? O să te asculte, o să accepte și o să se bucure nespus de mult că, în sfârșit, ai ajuns să ai suficientă încredere în ei încât să nu te joci cu ei pentru a obține ceea ce îți dorești.

S-ar putea, de asemenea, să vă dați seama că partenerul dvs. a fost întotdeauna de acord și că vrea ca dvs. să vorbiți; chestia cu pasivul-agresivul este plictisitoare și vă vedeți că o lucrați de fiecare dată.

Acest tranzit ar trebui să vă dea încrederea de a ști că sunteți deja iubit și acceptat și că nu trebuie să vă jucați pentru a obține ceea ce doriți.

 

Pești
(19 februarie - 10 martie)

Este practic o zi în raiul Peștilor, pentru tine. În sfârșit, poți respira din nou.

Acel sentiment de depresie este acum înlăturat și, chiar dacă nimic nu s-a schimbat cu adevărat, atitudinea ta este ajustată cosmic pentru libertate și mulțumire.

Viața ta amoroasă este pe cale să primească o îmbunătățire, iar asta se datorează în principal noii tale abilități de comunicare cu partenerul tău - ca între prieteni.

Gata cu jocurile, ți-a lipsit "prietenul" pe care îl aveai odată; simți că toată chestia cu romantismul este grozavă, dar îți lipsește partea de prietenie, iar asta este exact ceea ce se întoarce.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel