Horoscop. 3 semne zodiacale care vor avea o zi minunată azi, 13 august 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Pentru unele semne zodiacale, această zi, 13 august 2021, este pe cale să devină una dintre cele mai bune zile ale săptămânii.

Avem multe lucruri care influențează această zi, iar unul dintre aspectele mai mari și mai pozitive este Luna în trigon cu Jupiter, care are potențialul de a extinde mințile celor care se consideră "mari gânditori".

Pentru aceste trei semne zodiacale de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător), ziua de 13 august 2021 este plină de energie pozitivă - toată ziua. Asta este ceea ce face ca această zi să fie grozavă - pentru unii: revelația. Dacă ne deschidem mintea la idei noi, nu numai că experimentăm aceste idei noi, ci și construim pe baza lor.

Semnele zodiacale care vor avea o zi excelentă pe 13 august 2021:

Gemeni 

Ceea ce face ca această zi să fie una frumoasă pentru Gemeni, este faptul că ai decis în sfârșit să renunți la ceva care ți-a făcut mult rău psihic. Când te uiți la viața ta, vezi că nu mai trebuie să tragi după tine o durere, iar "această durere" înseamnă... o persoană din viața ta. Te-ai agățat de această noțiune romantică că tu și această persoană ați avut ceva special - suficient de special pentru a fi onorat pentru o viață întreagă, și totuși, realitatea a zugrăvit această relație într-un mod total diferit. Această persoană pe care ai pus-o pe un piedestal nu se gândește deloc la tine,  iar tu recunoști în sfârșit acest lucru. Deși este un adevăr dur, este exact cel pe care trebuia să îl recunoști pentru a fi eliberat.

Balanță 

Ai trecut prin multe și, din nefericire, știi că tu ai fost cea care te-a băgat în toate mizeriile pe care a trebuit să le înduri. În sfârșit, te-ai eliberat de acest tip de autopedepsire. Recunoști că ai fost pe punctul de a fi un adevărat masochist - nu prin alegere, ci implicit. Cum a funcționat asta este cam așa: nu ai vrut să jignești, așa că ți-ai asumat politicos un milion de responsabilități cu care nu voiai să ai nimic de-a face. Ai sfârșit prin a trăi în resentimente, față de ei și față de tine însuți. Ești atât de deștept, și totuși ai făcut atât de multe alegeri greșite - iar acum, iată-te aici, pe 13 august, realizând că nu mai ai nevoie să te pedepsești. Ce rost a avut toată ura de sine? Ai învățat ceea ce trebuia să înveți, iar acum, poți merge mai departe. Lasă acel bagaj în urma ta- astăzi este o nouă zi.

 

Vărsător 

Lucrurile sunt simple: timp singur, o plimbare în aer liber de unul singur, câteva ore în care să nu faci nimic altceva decât să te ocupi de propriile interese. Nimeni nu bate la ușa ta astăzi, iar pentru tine, asta e raiul. Este o zi cu foarte puține responsabilități, iar asta înseamnă că poți să te relaxezi și să te destinzi. Zilele tale sunt, de obicei, pline până la refuz de solicitări făcute de membrii familiei, sau de colegii de muncă și, sincer, totul devine foarte, foarte obositor. Astăzi? Nu atât de mult. De fapt, vei putea să îți reîncarci bateriile, datorită întregii mega-energii lunare care este aici pentru a te susține. Aceasta este o zi bună pentru tine să stai în pat și să te uiți la televizor - dacă așa alegi. Iar dacă nu poți, nu-ți face griji - nimeni nu se va lua de tine astăzi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel