Horoscop: 3 semne zodiacale care vor avea o zi grea astăzi, 24 august 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Astăzi s-ar putea să fim provocați  de ceva în viața noastră romantică, ceva care ne dă peste cap. Și pentru că este prezentă Luna în Pești opusă lui Mercur, acest tranzit va face un dezastru total în toate comunicările.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Probabil că nu e nevoie să fie spus, dar ești deja conștient de cum decurge această zi pentru tine. Ești la limită astăzi. Orice lucru mărunt te deranjează - și nu ai nevoie de prea multe pentru a te simți împinsă dincolo de limitele tale. Și exact asta ți se cere, astăzi - această cicăleală neîntreruptă care îți spune să te implici în ceva cu care nu vrei să ai nimic de-a face. Aceasta este ziua perfectă pentru a anula totul, pentru a sta acasă și a te uita la filme. Vrei doar o pauză și poți să ți-o acorzi, astăzi. Nu fiți pasiv agresiv - nu aveți nevoie de permisiune. Fii agresiv - luptă pentru dreptul tău de a nu face absolut nimic, dacă asta este ceea ce îți dorești.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Această energie Venus Trigon Saturn ar putea fi atât de grozavă dacă nu ar fi toate celelalte tranzite enervante care îți stau în cale! Viața ta romantică este oprită, astăzi. Asta nu înseamnă că este inexistentă, ci înseamnă că orice ai fi planificat astăzi în materie de romantism, este pe cale să fie interpretat greșit. Tu ești cel manipulat de data aceasta, ceea ce este o schimbare pentru tine, deoarece de obicei tu ești cel care trage sforile marionetelor. Din păcate, este rândul tău să fii marioneta. Cineva o să te tragă în țeapă ca peștele în cârlig, doar pentru a te arunca înapoi în apă când își dă seama că nu mai are chef. Nu sunteți obișnuiți să fiți folosiți și nu vă place asta. Cunoscându-te, mai mult ca sigur îți vei plănui răzbunarea pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ei bine, te-ai trezit cu o stare proastă, iar pe măsură ce trece ziua - se înrăutățește.  Tu, dintre toți oamenii, știi cât de valoroasă este sănătatea ta - și acum, trăiești în regrete astăzi, pentru alegerile proaste pe care le-ai făcut în weekend. Pur și simplu nu reușești să te aduni, așa că iată un sfat: fă ce poți și nu te mai învinovăți pentru  asta.Acordă-ți o pauză astăzi; nu te forța prea tare, pentru că  ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te îmbolnăvești. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel