Horoscop. 3 semne zodiacale care vor avea o săptămână grea

Data publicării:
Balanță, sursa pixabay/ autor DarkmoonArt_de
Descriere foto: Balanță, sursa pixabay/ autor DarkmoonArt_de

Aceste 3 zodii vor avea o săptămâna grea, potrivit astrologiei. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Până la mijlocul săptămânii, vei resimți efectele Lunii pline în Berbec - semnul tău - și asta nu este o garanție că "totul va merge perfect", de fapt, acesta este momentul în care îți calculezi greșit intențiile și dai ceva peste cap.


Este posibil să simți o mulțime de energie negativă reținută - și asta te poate împinge să te exprimi. Aici greșești - alegi cuvintele nepotrivite pentru a-ți transmite ceea ce vrei să spui, iar cineva se va simți extrem de jignit de tine.


În general, nu vă pasă cine se simte jignit sau flatat, dar de data aceasta, veți jigni persoana nepotrivită.


Este vorba de cineva care ți-ar putea face viața mai ușoară și, în funcție de modul în care te vei descurca să ieși din situație, asta va face diferența.


Este mai mult ca sigur că acest lucru este legat de familie. Probabil că vei insulta un membru al familiei, iar acesta NU îți va ierta cu ușurință fărădelegile.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Singurul motiv pentru care această săptămână s-ar putea să se încheie ca o săptămână grea pentru tine este că ești mult prea nerăbdător să stai să aștepți să vină veștile bune.


Și vin vești bune, dar nu s-ar putea deduce asta observându-te în acțiune. Săptămâna aceasta te vei autosabota.


Ești îngrijorat de ceva și faci din asta o religie; este tot ceea ce gândești, atât de mult încât s-ar putea crede că îți venerezi gândurile.


Mintea ta este inamicul tău în această săptămână - și nu trebuie să fie așa.


Frica, paranoia și o atitudine puțin defetistă te domină - trebuie să schimbi această atitudine înainte de a face ravagii în propria ta viață.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Nici măcar nu vei vrea să fii în preajma propriei persoane, atât de mult te vei deprima. 


Vei fi bine, totuși, deoarece energia Scorpionului care vine este aici pentru a-ți revigora din nou motoarele.


Poate că ceea ce ai nevoie este acea energie - poate că asta este tot ce îți trebuie pentru a ieși din depresie și a intra în ceva mai creativ.


Probabil că nu vei crea prea mult în această săptămână, dar asta este exact ceea ce trebuie să faci pentru a te simți mai bine.


Dacă poți suporta asta - apucă-te de ceva artistic. Ascultați muzică bună sau pur și simplu rămâi în jurul televizorului urmărind ceva minunat pentru a vă ridica moralul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel