HOROSCOP. 3 semne zodiacale care vor avea noroc în DRAGOSTE începând cu 22 noiembrie 2021

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

HOROSCOP. Semnele zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește începând cu 22 noiembrie 2021.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Din cauza naturii competitive a sezonului Săgetătorului, vei dori să fii cel mai bun în ceea ce faci, iar asta înseamnă să fii o persoană mai bună pentru cel pe care îl iubești.

Nu mai dorești să îi doborâți cu stările tale de spirit sau cu nesiguranța ta și poți vedea în sfârșit cum ai jucat un rol activ în modul în care se desfășoară relația.

Trebuie să aduci acum cel mai bun joc al tău, iar acest lucru pare dintr-o dată foarte fezabil, în ochii tăi. Pe parcursul anului trecut, tu și partenerul tău ați trecut prin multe suișuri și coborâșuri, iar tu ai ajuns să înțelegi rolul pe care l-ai jucat în a le face atât pozitive, cât și negative, iar intenția ta acum este să te eliberezi complet de negativ.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Tu și persoana iubită veți simți un sentiment de finalizare pe măsură ce sezonul Săgetătorului își începe tranzitul. Ați plătit prețul pentru această iubire și, datorită sezonului, vă puteți relaxa în sfârșit în relație, știind că totul este bine și că nu există surprize care să zăbovească de partea cealaltă.

Tu și partenerul tău ajungeți în sfârșit să vă înțelegeți unul pe celălalt. A durat destul de mult, iar acum puteți savura acel bun prețios pe care foarte puțini îl au în relațiile lor: încrederea. Încredere absolută. Nu vă mai simțiți înghesuiți, deoarece ați ajuns să vă exprimați dorințele.

Din fericire, partenerul dvs. vă înțelege nevoile și este capabil să exprime ceea ce are nevoie, la rândul său. Voi doi sunteți capabili să curgeți liber împreună, și separat.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nimeni nu iubește să fie în sezonul Săgetătorului mai mult decât un Săgetător însuși, iar optimismul și bucuria ta pentru "sezonul zilelor de naștere" sunt contagioase; prietenii și cei dragi vor să fie lângă tine, deoarece văd tot ceea ce faci în această perioadă ca pe ceva de sărbătorit. Tu și partenerul tău vă veți apropia mai mult pentru că așa vreți voi.

Nu ați simțit niciodată nevoia de a vă fixa un partener, așa că atunci când, în cele din urmă, vă întâlniți cu cineva în care puteți avea încredere și pe care îl puteți numi "partener", este ca o revelație; doriți tot ceea ce ați auzit despre - apropierea, îmbrățișările, viziunile de viitor împreună.

Sunt șanse foarte mari să fiți cu cineva care este la fel de creativ ca și dumneavoastră, iar în această perioadă puteți aștepta cu nerăbdare să creați bunuri de calitate unul pentru celălalt și pentru cei pe care îi iubiți. Așteaptă-te la surprize fericite și în acest sezon.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel