Horoscop. 3 semne zodiacale care vor avea curajul de a o lua de la capăt pe plan amoros

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

Trei semne zodiacale vor găsi curajul de a o lua de la capăt cu o nouă iubire. 

Luna Nouă în Leu va aduce o energie destul de intensă și provocatoare pentru mai multe semne, deoarece există mai multe aspecte dificile care pot crea tensiune interioară și frustrare.

Luna Nouă în Leu aduce curaj pentru semnele zodiacale Leu, Pești și Fecioară și se manifestă forța necesară pentru a începe un nou capitol de dragoste.


Există aici un impuls pentru a ieși din zona ta de confort și a încerca ceva diferit atunci când vine vorba de dragoste. 


Așadar, când vine vorba de iubire în această Lună Nouă, s-ar putea să descoperi că sunt multe lucruri pe care vrei să le spui și să le faci, dar pentru a face aceste lucruri, ți se va cere să riști și să încerci o nouă abordare, și una care nu se află în zona ta de confort. 


Leu (23 iulie - 22 august)


Luna Nouă în Leu se va opune lui Saturn în Vărsător și acest lucru poate crea restricții în jurul sentimentelor tale și a exprimării acestor sentimente în relațiile tale.


Există oportunitatea de a rezolva lucrurile cu partenerul tău sau de a deveni mai realist cu privire la ceea ce simți cu adevărat când vine vorba de viața ta amoroasă.


Odată ce Luna se va muta prin Leu, lucrurile se vor calma în interiorul emoțiilor tale și vei avea o viziune mai clară asupra următorului pas înainte când vine vorba de viața ta amoroasă.


Pești (19 februarie - 20 martie)


S-ar putea să te confrunți cu o anumită confuzie atunci când vine vorba de ceea ce îți dorești sau îți imaginezi pentru tine atunci când vine vorba de relațiile tale romantice.


Se poate părea că un nou interes amoros ar putea fi cel ales, dar când sapi un pic mai adânc, poți vedea că pur și simplu te afli sub o iluzie.


Această energie va dispărea odată ce Mercur va intra în Fecioară, pe 11 august, așa că cel mai bine ar fi să vă distrați cu noile orizonturi romantice deocamdată și să așteptați ca Mercur să intre în semnul său natal, Fecioara, înainte de a lua orice decizie finală în dragoste. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie) 


O să vă ridicați din nou și o să ieșiți în evidență atunci când vine vorba de viața voastră amoroasă. Acest lucru oferă semnului tău un impuls de motivație atunci când vine vorba de iubire.


S-ar putea să te trezești că tânjești după mai multă dragoste și afecțiune în această perioadă și, deoarece Venus se va afla în prima ta casă, acest lucru te va ajuta să atragi destul de ușor noi interese amoroase pentru tine.


Rețineți că, deși această energie produce un flux frumos de romantism, și de pretendenți romantici, că există totuși un potențial de apariție a provocărilor.


Ar putea fi mai bine să te bucuri pur și simplu de energia care vine în viața ta în această perioadă când vine vorba de dragoste, dar să aștepți înainte de a te angaja pe deplin. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel