Horoscop. 3 semne zodiacale care trăiesc un miracol amoros începând cu 11 octombrie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Pentru aceste trei semne zodiacale veștile sunt bune. Vor avea parte de un miracol pe plan sentimental începând cu 11 octombrie 2021.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Starea ta de spirit ar trebui să se ridice la ceruri deoarece descoperi în interiorul tău cheia pentru a fi fericit alături de partenerul tău. Ce zi plină de bucurie este aceasta, deoarece cu siguranță nu știai încotro să te îndrepți - aveai întrebări în minte, iar acestea au primit răspuns.


Te-ai temut să nu te implici "prea mult" și totuși, profunzimea implicării tale nu face acum decât să te facă să te simți în siguranță.


Totul pare posibil acum. Ai spus lucrurile potrivite și ai ajuns să înțelegi puterea de a asculta - iar pentru tine, Berbec, aceasta este o lovitură majoră. 


Leu (23 iulie - 22 august)


Întotdeauna ai avut încredere în relația ta și, chiar dacă menținerea lucrurilor pare să necesite multă muncă - posibil mai multă muncă decât ai planificat - ești pe cale să experimentezi ceva nou, în ceea ce privește dragostea. 


În timp ce ai petrecut atât de mult timp cu această persoană, ai început să uiți că există o lume exterioară, atât de intensă a fost dragostea voastră.


Ai fost izolat în această iubire și, deși asta "sună" romantic, a început să devină oarecum înecăcios... până acum.


Cineva a adus o idee nouă în viața ta - este o sugestie de schimbare și este pe cale să vă lovească atât pe tine, cât și pe partenerul tău acolo unde contează.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Deși semnul tău, Săgetătorul, este cunoscut ca fiind eternul optimist, cu siguranță ți-ai simțit partea ta de dezamăgire și durere.


Nu, nu, lucrurile nu au părut întotdeauna atât de promițătoare, și totuși, acum - lumea se deschide pentru tine.


Acum, acest lucru nu ar trebui să vină ca o surpriză prea mare, deoarece ați încercat de mult timp să "faceți ceva să se întâmple". Ceea ce este interesant este că eforturile tale dau acum roade.


Poate că asta era tot ce aveai nevoie de la început - o călătorie spirituală pentru voi doi. Tu și partenerul tău veți fuziona împreună sub adăpostul spiritului. Speranța este din nou în meniu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel