Horoscop. 3 semne zodiacale care se vor îndrăgosti în luna august

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alvin Mahmudov
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alvin Mahmudov

Trei semne zodiacale care se vor îndrăgosti chiar dacă nu s-au așteptat la asta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)


S-ar putea să nu te îndrăgostești de un străin în timpul acestui tranzit, dar ceea ce vei face este să te îndrăgostești și mai tare de persoana cu care ești deja. O bună comunicare poate duce cu adevărat relația voastră la nivelul următor, și exact de asta vei avea parte. 


S-ar putea să te afli în faza lunii de miere, în care totul pare încântător, totuși, vrei mai mult și nu vrei ca acest "mai mult" să dezvăluie probleme. 


De aceea, este o idee excelentă să ai încredere că partenerul tău te va iubi și te va adora în toată frumusețea ta naturală și dezordonată.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Ceea ce va fi interesant pentru tine este că vei observa o schimbare în partenerul tău; dintr-o dată va dori să-ți arate totul și să împărtășească cu tine toate lucrurile pe care poate că le-au reținut anterior.


Simplul fapt de a ști că ești în sfârșit invitat în sanctuarul interior al partenerului tău te va face să te simți foarte bucuros și onorat. Este tot ceea ce v-ați dorit, adevărul, venind din partea partenerului dumneavoastră.


Adevărul este ceva cu care vă puteți confrunta, este tangibil și vă permite să vă bazați opiniile pe fapte.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Mereu ai spus că o relație se bazează pe o bună prietenie. Dragoste este exact ceea ce vei simți față de persoana cu care ai acum o bună relație de prietenie. 


Având în vedere că ești un căutător de plăcere, nu te opri acum, permite abilității lui Mercur de a conecta iubiții prin cuvinte și acțiuni să te propulseze într-un nou loc în relația ta amoroasă.


Planeta Venus este de partea ta, nu-ți refuza niciodată dragostea pe care o meriți. Cedează la acest strigăt intens de iubire profundă; nu vei regreta niciun minut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel