HOROSCOP. 3 semne zodiacale care se vor împăca cu un fost iubit, începând cu 3 decembrie 2021

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

HOROSCOP. Aceste 3 zodii se vor întoarce la fostul iubit, începând cu 3 decembrie 2021.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ai un fost cu care vrei să te împaci? Sau, poate că nu prea vrei să ai parte de o relație pasională, dar vrei să vezi dacă poți reînvia prietenia?

Ai noroc, Racule, pentru că exact asta este pe cale să se întâmple.

Și, cu toată sinceritatea, este un lucru bun, pentru că este întotdeauna plăcut să ai prieteni. Ceea ce trebuie să urmărești sunt limitele și comunicarea sinceră.

Da, există o șansă bună să te împaci cu un fost, dar amândoi trebuie să aveți o discuție lungă și frumoasă despre ce așteptați unul de la celălalt, acum, pentru că s-ar putea să nu fiți amândoi pe aceeași lungime de undă.

Venus în conjuncție cu Pluton se poate juca cu inima ta, iar dacă într-adevăr te-ai întors în această situație doar pentru prietenie, atunci fă-o cunoscut în termeni clari. Prietenie - nu romantism.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iată o întorsătură: te vei simți puțin nevrotic în următoarele câteva săptămâni.

Cum se întâmplă acest lucru, cine știe, tot ce se știe este că stima de sine se va juca puțin în următoarea perioadă. 
Ceea ce va rezulta din asta, este o stare de panică care te face să simți că nu vrei să fii singur pe lume.

Ni se întâmplă multora dintre noi, dar în timpul acestui tranzit, vei cădea din nou pe sentimentele tale față de un fost, cu dorința secretă ca acesta să se întoarcă la tine.

Îi vrei înapoi în viața ta pentru că ți-e prea frică să fii singur, deci nevoia ta de această persoană nu este sinceră, ci este creată din panică.

Și vei primi ceea ce ceri, așa că asigură-te că vrei cu adevărat să te împaci, Scorpionule.


Pești
(19 februarie - 10 martie)

Pentru că nu ai încercat niciodată să treci cu adevărat peste dragostea din trecut, aceasta și-a luat reședința în capul tău, unde te gândești continuu la ea.

Dacă ai putea face cum vrei tu, s-ar întoarce în viața ta. Venus în conjuncție cu Pluton te face să uiți de forțele tale și te face să presupui că nu există nimeni la fel de bun pentru tine ca această persoană din trecut.

Este o minciună îndrăzneață, Pești, și știi că poți mai mult decât acest fost. Nu ai nevoie de această persoană în viața ta. 

Trecutul este acolo unde trebuie să rămână... dar nu așa se va întâmpla, în timpul conjuncției Venus - Pluton, pentru că fostul tău este la fel ca tine; și el își dorește o împăcare, iar șansele ca acest lucru să se întâmple acum sunt probabile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel