Horoscop. 3 semne zodiacale care riscă totul pentru iubire începând cu 20 septembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Trei semne zodiacale care riscă totul pentru dragoste vor resimți efectele Lunii în Berbec începând cu 20 septembrie 2021.

Problemele sentimentale sunt pe cale să devină mult mai urgente pe măsură ce experimentăm mutarea Lunii în semnul de foc al Berbecului, după Luna Plină în Pești din 20 septembrie. 

Luna ne guvernează sentimentele, partea din noi înșine care ne guvernează intuiția și chiar inima. Este cea mai profundă și mai sensibilă parte a noastră.   În timp ce atinge apogeul ca Lună Plină pe 20 în Pești, doar câteva ore mai târziu se mută în semnul pasional și condus al Berbecului.  

Acest lucru înseamnă că dragostea pe care o simțim nu o mai putem ignora.  


Când vine vorba de dragoste, nu este niciodată o călătorie ușoară. Nu este niciodată previzibilă și nici nu va merge vreodată conform oricărui plan pe care încercăm să îl facem. Dar este vorba de iubire, așa că, la sfârșitul zilei, indiferent prin ce trebuie să trecem, întotdeauna se simte că merită.  

Deși mulți dintre noi spunem că am fi întotdeauna dispuși să ne asumăm un risc dacă s-ar ivi ocazia, de multe ori teama de a fi rănit, de a face o alegere greșită sau de a vedea că lucrurile se întorc la fel ca înainte se interpun între ceea ce ne dorim și ceea ce ne permitem să primim. Dar toate acestea sunt diferite sub acest tranzit astrologic al Lunii în Pești care intră în Berbec.

 

Iată care sunt cele trei semne zodiacale care riscă totul pentru dragoste:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cu Luna în mișcare prin semnul tău, vei simți acest lucru cel mai profund și vei vedea o schimbare în viața ta amoroasă din această cauză. Uneori, din cauza naturii tale puternice și hotărâte, unii te numesc impulsiv. Dar trebuie să îți amintești că aceasta este judecata lor, nu a ta.

Dacă iei aceste cuvinte ca pe adevărul tău, atunci vei gândi prea mult și te vei îndoi să îți urmezi inima sau să îți asumi un risc. Uneori, da, ai luat decizii doar pentru ca mai târziu să vrei să iei una diferită, mai ales în dragoste. Dar asta nu înseamnă că decizia în sine a fost una greșită, mai ales dacă a fost ceva ce trebuia să experimentezi sau dacă ai învățat ceva din ea. Nu lăsa părerile sau gândurile altora să te facă să dai înapoi de la o șansă pe care știi că trebuie să ți-o asumi. Un adevăr bate în inima ta de ceva timp. Unul care îți spune că s-ar putea să nu fii acolo unde vrei să fii și exact în ce direcție trebuie să-ți urmezi inima. Ascultă. Nu lăsa toate motivele pentru care nu a mers să te oprească să încerci de data aceasta. Dragostea trebuie să funcționeze doar o singură dată. Doar o singură dată pentru ca tot restul să merite. Iar acum este șansa ta de a face să se întâmple, profită de ea. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Deși este aproape sezonul Balanței, marele motiv pentru care acest lucru va afecta șansele pe care ți le asumi în dragoste este faptul că există două tranzite care au loc astăzi, ambele având implicat Mercur în Balanță.  Mercur se referă la comunicare și la exprimarea adevărului nostru. Nefiind încă retrograd, înseamnă că vei simți deja o urgență în a vorbi și a te exprima, mai ales în ceea ce privește ce fel de viață și dragoste îți dorești. Împreună cu această Lună în Berbec, este mai probabil să acționezi rapid, mai ales dacă este vorba de a avea o conversație semnificativă și productivă despre începerea unei noi relații sau de a duce una existentă la un alt nivel. De asemenea, acest lucru te va determina să fii mai deschis în relațiile tale. Dacă ceva te-a deranjat sau a fost ceva despre care ai vrut să vorbești, acum va fi momentul să abordezi și să aduci în discuție acest lucru.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Preferi confortul în detrimentul riscurilor, mai ales în ceea ce privește viața ta sentimentală, dar asta nu înseamnă că nu ți le asumi atunci când este necesar.  Fiind un semn de pământ, ești ancorată în pământ și fermă în deciziile tale, gândindu-te temeinic și luând o decizie doar atunci când te simți pregătită să o faci. Dar cu un tranzit care implică Mercur și Pluton în semnul tău în timpul acestui tranzit lunar, a venit momentul să îți asumi un risc. Pluton este planeta transformării, în timp ce Mercur este una a proceselor de gândire și a comunicării, împreună aceste planete te inspiră să sapi adânc și să scoți la iveală adevărul tău personal despre viața ta amoroasă.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel