Horoscop. 3 semne zodiacale care își găsesc sufletul pereche începând cu 8 octombrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Vestea bună care vine pe 8 octombrie 2021 este că există trei semne zodiacale care își găsesc sufletul pereche. 

Aceste semne ar fi Gemenii, Racul și Balanța, iar pentru acești oameni, găsirea sufletului pereche este ca un răspuns la o întrebare pusă cu mult timp în urmă.


Iubirea este posibilă, prietenia romantică profundă este posibilă - o conexiune de suflet pereche realizată în această zi este posibilă.


Ar putea fi chiar persoana cu care ești în prezent - dar ceva deschide și mai mult acea ușă, astfel încât să o poți vedea într-un mod evident. De asemenea, este posibil să găsești un suflet pereche într-un prieten.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Fie că ești într-o relație sau nu, ai avut întotdeauna acel dor de a fi cu cineva pe care l-ai considera special - cineva care își câștigă dreptul de a fi numit "suflet pereche". Cunoști această persoană chiar acum, deoarece se află în prezent în viața ta.


Poate că le-ai încercat răbdarea de prea multe ori și au rămas cu tine - iar acum ai ajuns să realizezi cât de incredibilă este cu adevărat acea persoană.


Și, dacă nu ești cu un partener, atunci te poți aștepta să vezi și un prieten de-al tău într-o lumină diferită, în timpul acestui tranzit. Ceea ce vă va oferi această bucățică cosmică este un nou mod de a privi o situație veche; acesta este genul de zi care vă poate schimba viața, dacă o lăsați.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Ceea ce ți-a stat în cale pentru ceea ce pare a fi "dintotdeauna" este lipsa ta de iertare - și din această cauză, ți-ai creat o viață în care există foarte puțină toleranță pentru alte persoane.


Poate că ai fost rănit sau ai fost pus într-o poziție în care pur și simplu nu mai puteai avea încredere - și, de-a lungul anilor, ai ridicat niște ziduri solide care te-au împiedicat să experimentezi iubirea și bunătatea.


Ziua de 8 octombrie 2021 are capacitatea de a schimba toate acestea, deoarece zidurile tale par să se dizolve. Poate că ai muncit destul de mult la acel zid și acum totul pare un fel de "în cale". Este exact ceea ce s-a întâmplat: ai fost atât de autoprotector încât nu ți-ai permis nicio vibrație sau viață.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Să recunoaștem, tot ce ți-ai dorit vreodată cu adevărat a fost acea persoană care să te iubească - și să te accepte așa cum ești. Cred că asta ne dorim cu toții, și totuși, în timpul acestui tranzit, Luna în trigon cu Neptun, s-ar putea să poți manifesta asta chiar în viața ta - așa cum îți dorești să fie.


Nu ceri prea multe, doar să fii acceptat. Nu cauți bani sau sprijin - vrei doar să împărtășești ceea ce ai, și întotdeauna ți-ai dorit acea persoană cu care să o faci. Acea persoană există deja în viața ta și totuși nu o lași niciodată să intre.


Știi cine este și bănuiești că este, într-adevăr, sufletul tău pereche. Așadar, Balanță, ceea ce îți aduce acest tranzit este o alegere - poți recunoaște dragostea pe care o simți deja în inima ta pentru această persoană sau poți să o ții la distanță. Depinde de tine, dar s-ar putea să vrei să lovești fierul cât e cald. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel