HOROSCOP. 3 semne zodiacale care au nevoie să fie iubite în timpul Lunii în Fecioară din 26 - 29 noiembrie 2021

Data publicării:
Iubire, foto Unsplash/ autor: Tyler Nix
Descriere foto: Iubire, foto Unsplash/ autor: Tyler Nix

Cu Luna în Fecioară, în tranzit din 26 noiembrie până pe 29, ar trebui să ne simțim sensibili și poate chiar puțin iritați. Luna în Fecioară lucrează asupra simțului nostru de sine. S-ar putea să simțim nevoia de a ne apăra, sau am putea simți nevoia de mai mult decât apărare. Am putea dori ca cineva să ne ajute să ne apărăm; cu alte cuvinte, în timpul Lunii în Fecioară, vom simți o nevoie disperată de a fi iubiți. 

 

Semnele zodiacale care au nevoie să fie iubite în timpul Lunii în Fecioară 26 - 29 noiembrie 2021:

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Deși este greu să te gândești la vreun Berbec ca la un semn zodiacal vulnerabil, ei sunt, până la urmă, ființe umane, iar viața poate deveni destul de dificilă pentru acest semn zodiacal în timpul Lunii în Fecioară. Unul dintre lucrurile care te supără cu adevărat este faptul că "se presupune" că tu ar trebui să fii cel puternic tot timpul, iar atunci când simți cum se instalează asaltul vulnerabilității, ai tendința de a te supăra pe tine însuți pentru că ești "slab". Cu toate acestea, ești singura care crede că ești slabă, deoarece majoritatea oamenilor te admiră. Dar te simți singu. Tot ce vrei este ca cineva să te ia în brațe și să-ți spună că totul va fi bine. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să simțiți presiunea de a trebui să păreți fericit și vesel, în acest sezon de sărbători. Nimic nu-ți lucrează nervii mai mult decât faptul că trebuie să te prefaci și, totuși, te pricepi destul de bine la asta. Ți-ai reprimat niște secrete întunecate de ceva vreme, iar dacă există un lucru pe care NU vrei ca oamenii să îl știe, acela este că ești șubredă, deprimată, posibil chiar antisocială, cel puțin în timpul Lunii în Fecioară.

Nu vrei o paradă în cinstea ta, ci doar o persoană care să vină în ajutorul tău. Vrei ca cineva să-ți dărâme zidurile și să te scoată afară înainte ca acestea să se prăbușească în jurul tău. Vrei ajutor; vrei dragoste. Luna în Fecioară îți accelerează dorința de a fi iubit, de către o persoană specială, chiar în această clipă.

 

Pești
(19 februarie - 10 martie)

Dacă te uiți în jur, vei descoperi că nimic nu este cu adevărat în neregulă - ești iubit și respectat.
Dar, acest tranzit ocolește acest tip de raționament și iată-te simțind că ai nevoie de o îmbrățișare bună. Îți dorești doar iubire. O vrei de la prieteni, de la familie și îți dorești copii.

O vei primi și tu, deoarece ești bine iubit în această viață, dar foamea ta de atenție constantă îți va face mai greu să înțelegi că totul este bine în lumea ta. Îți stai în cale - iubirea pe care o vrei? Este acolo. Las-o să intre și nu te mai plânge cum că "nimeni nu te iubește". 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel