Horoscop. 3 semne zodiacale care au nevoie de spațiu în relațiile lor

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Sasin Tipchai
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Sasin Tipchai

Trei semne zodiacale care vor avea nevoie de spațiu în relațiile lor. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Ești un partener bun, iar atunci când vrei ca totul să iasă bine, te dai peste cap. Dar iată care este problema: nu întotdeauna vrei să fii implicat. 


Asta nu înseamnă că nu ești interesată de partenerul tău, dar înseamnă că tânjești după timpul tău, iar uneori devine atât de rău încât nu știi cum să îți abordezi partenerul cu solicitările tale. Ei nu înțeleg de ce vrei să fii departe de ei, iar tu nu înțelegi cum de nu pot înțelege această mică cerere.


După cum vedeți, acest lucru poate lua o întorsătură greșită foarte ușor dacă unul dintre voi nu vorbește și nu pune legea în termeni clari.


Poți avea spațiul tău, dar va trebui să comunici acest lucru într-un limbaj clar, fără să-ți faci partenerul să se simtă părăsit.


Poate funcționa; pur și simplu trebuie să te asiguri că ambele părți înțeleg că este vorba de spațiu personal, nu de o despărțire. 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Tu ești cea care vrea spațiu în relație, dar nu din alt motiv decât pentru că nu vrei să uiți cine ați fost înainte de a deveni cuplu.


Acest lucru va fi extrem de jignitor pentru partenerul tău, dar asta pentru că orgoliul său este în calea înțelegerii tale.


Ei cred că ești o extensie a lor și că așa este pentru îndrăgostiți; trebuie să jure loialitate nemărginită și să se angajeze să fie unul în fața celuilalt.


Asta se numește idealism, iar tu ți-ai ales un idealist drept partener - motiv în plus pentru care îți va fi mai greu să obții acel spațiu de care ai nevoie.


Deși nu vrei să ai responsabilitatea de a trebui să-ți liniștești partenerul pentru a-l face să creadă că nu este un lucru atât de îngrozitor, nu vrei nici să-l lași să aștepte.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Întotdeauna ți-ai dorit spațiu - în orice relație... dar te poți descurca atunci când tu ești cel de care altcineva vrea să se îndepărteze, chiar dacă doar temporar? Ești independentă, dar ești și egocentrică, iar tu ești pe cale să guști din propriul medicament.


Sigur, te vei împăca cu ideea, atunci când partenerul tău îți va spune că vrea să aibă puțin timp pentru el, dar te va deranja.


Ești atât de obișnuită să fii cea care ia deciziile, încât nu te aștepți niciodată ca altcineva să ajungă primul, iar adevărul este că - partenerul tău are nevoie de ceva timp liber, iar asta ar putea foarte bine să însemne timp liber de la tine, Săgetătorule.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel