Horoscop. 3 semne zodiacale a căror viață amoroasă se schimbă radical începând cu 24 noiembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop. Semnele zodiacale a căror viață amoroasă se schimbă radical începând cu 24 noiembrie 2021.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Dacă există cineva care poate să își pună o idee în minte și să elaboreze un plan decisiv pentru a o face să devină realitate, aceea ești tu, Berbec.


În viața ta amoroasă, te-ai lovit de un zid; ceva nu funcționează și nu ești sigur că vrei ca totul să se "termine" pur și simplu. 


S-ar putea chiar să iubești această persoană, dar ceva ce face, și ESTE - nu este în regulă, iar tu trebuie să intervii și să împiedici ca acest tip de comportament să devină un obicei.


Partenerul tău are un obicei prost, într-adevăr, și începe să se răsfrângă asupra relației voastre actuale - nu este un lucru bun.


Profită de impulsul de energie pe care îl primești de la Mercur în Săgetător și așează-ți partenerul la masă pentru "conversație".


Știau că va urma, așa că nu va fi prea șocant, dar menține presiunea, Berbec - trebuie să ajungi la o concluzie pozitivă la această problemă; rămâi la ceea ce crezi și ai încredere în tine.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Când tu și partenerul tău v-ați pus împreună, amândoi știați în ce vă băgați. Ei fac lucrurile în felul lor, iar tu, în felul tău, iar până acum, nu a fost un impediment. Până de curând. Ai observat că partenerul tău pare să nu-și dedică timpul sau efortul necesar pentru a menține o relație.


Deși nimeni nu semnează pentru un "volum de muncă" atunci când vine vorba de a fi într-o relație de dragoste, adevărul este că, dacă vrem să o menținem în viață - este o muncă.


Iar acum, partenerul tău pare să înoate pe râul leneș, unde lucrurile se destramă și nu pare să observe.


Aici Mercur în Săgetător îți vine în ajutor; folosește această energie ambițioasă pentru a spune ceea ce crezi că este necesar aici pentru a face ca relația să dureze.


Anunță-ți persoana ta că această atitudine leneșă nu va face decât să vă ducă pe amândoi în jos. Nu lăsa să se întâmple asta - rămâi pe poziții și luptă pentru a rămâne împreună.


Pești
(19 februarie - 10 martie)


Nimic nu-ți place mai mult decât o relație liniștită, în care ai foarte puține griji. Ar fi frumos, nu-i așa? Ei bine, ai mai văzut asta în trecut, dar tot ce se întâmplă acum nu zugrăvește imaginea unei relații fericite, iar asta este super vizibil pentru tine.


Mercur în Săgetător te face să realizezi că ești la fel de vinovată de a lăsa lucrurile să se destrame ca și partenerul tău. Din cauza acestui tranzit, vei fi lovit de conștientizarea faptului că acest lucru are nevoie de muncă.


Amândoi trebuie să depuneți efort dacă vreți ca acest lucru să dureze. Vedeți doar binele în față, pentru voi doi, dar ați ajuns să acceptați și faptul că nu puteți lăsa baltă această poveste de dragoste. Este timpul să vorbești. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel