Horoscop - 3 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 3 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, în timp ce Luna își petrece ziua în Gemeni vorbăreț, te poți conecta cu oameni din toate domeniile.Ca urmare, simțul interior este ridicat și îți poți da seama când cineva este ingenuu sau neserios. Poți să vorbești și să fii direct cu privire la atitudinea lor dacă este o problemă, iar acest lucru ar putea deveni începutul unei serii de conversații care să ducă spre vindecare sau spre sfârșitul unei relații toxice.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Prietenia și banii nu fac casă bună și s-ar putea să vă aflați într-o situație în care aveți nevoie de ajutor. Este posibil ca astăzi să nu fie momentul potrivit pentru a face un împrumut personal cuiva pe care abia l-ai cunoscut și, de asemenea, ar putea fi o decizie dificilă dacă ar trebui sau nu să ajuți un prieten care are probleme din cauza unor fapte greșite.  Dacă te hotărăști să dai niște bani pentru a ajuta pe cineva aflat la ananghie, ține cont că este mai degrabă un cadou dacă nu vei primi un randament din ceea ce ai dat.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

La locul de muncă se poate întâmpla ceva negativ sau pozitiv, care devine un factor de motivare pentru a schimba modul în care vă desfășurați activitatea. S-ar putea să fi căutat un motiv pentru a decide asupra creșterii și direcției carierei dumneavoastră.  Fiți atenți la tiparele, conversațiile și situațiile care par să se alinieze cu direcția în care se îndreaptă viața dumneavoastră. Ceea ce se întâmplă în jurul tău te poate ajuta să decizi pe ce să te concentrezi mai întâi.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Te îndepărtezi de o situație ostilă, Racule, iar problemele cu care te-ai confruntat în trecutul nu foarte îndepărtat își pierd în sfârșit asprimea și se rezolvă. Luna în Gemeni te poate ajuta să te gândești în mod critic la noi soluții. De asemenea, Luna în cuadratură cu Marte în Pești îți menține mintea optimistă cu privire la ceea ce poate funcționa cel mai bine pentru tine și pentru ceilalți. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Un prieten din trecut se poate întoarce în viața ta și să-ți amintească cât de departe ai ajuns de ceea ce ai fost odată.Din acest motiv, astăzi, te simți susținut și apreciat pentru ceea ce ești și pentru ceea ce devii. Când Luna vorbește cu Marte, pregătește-te pentru un secret care va fi împărtășit și care poate fi uluitor. Este posibil să afli în sfârșit de ce s-a întâmplat ceva într-un anumit fel, ceea ce poate oferi o încheiere foarte necesară.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Munca grea dă roade în mare măsură, Fecioară, și este bine să rămâi sârguincios și determinat.  Oportunitățile vin spre tine datorită muncii tale și a timpului pe care l-ai investit în munca ta. Se va deschide o ușă care ar putea implica o viitoare promovare sau o mărire de salariu pe care ți-o dorești și de care ai nevoie. Pentru că Marte este implicat în sectorul parteneriatelor tale, ziua ar putea aduce alianțe în calea ta. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ceea ce faci spune multe, iar obiceiurile tale sunt cele care îți definesc valorile. Trebuie să rămâi fidel obiectivelor tale pentru această săptămână. Va fi multă muncă de făcut. Ziua promite ca nivelul de productivitate să fie mai ridicat decât de obicei. Este posibil să faci minuni cu timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a reuși să faci totul. S-ar putea să nu ai mai mult de 24 de ore într-o zi, dar vei profita la maximum de oportunitățile pe care le ai pentru fiecare minut pe care îl ai.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este esențial să vă protejați informațiile importante și private. Așadar, dacă nu v-ați schimbat parola de ceva vreme, acum este un moment bun să o faceți.  Luna în Gemeni te ajută să-ți amintești importanța documentelor legale care trebuie să fie arhivate sau mutate într-un loc mai sigur. Deci, dacă ai de clasat niște materiale sensibile la timp, ziua de astăzi este perfectă pentru a finaliza aceste sarcini.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea este în aer și, cine știe, poate că discutați despre cumpărarea unei case sau despre întemeierea unei familii cu partenerul de viață.  Viața dvs. de acasă este o zonă de interes, deoarece Marte continuă să se afle în Pești. În timp ce Luna își finalizează tranzitul în Gemeni, dragostea și angajamentul sunt în mintea ta. Chiar dacă ai fost timid sau rezervat în ceea ce privește oficializarea relațiilor cu o persoană cu care te întâlnești, discuția ar putea fi pusă pe masă.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vechile obiceiuri mor greu, iar când Luna se află în Gemeni, s-ar putea să găsești un mod mai bun și mai îmbunătățit de a face același lucru pe care îl faci în fiecare zi. Luna va fi în cuadratură cu Marte în Pești și ceea ce poate determina nevoia de schimbare este frustrarea care se acumulează. Ai putea să te saturi de propriile plângeri cu privire la un anumit domeniu al vieții tale. Dar, pe de altă parte, să te saturi poate deveni o emoție pozitivă care te ajută să faci progrese spre binele tău.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Romantismul și creativitatea sunt excelente pentru a scăpa de stres, dar dacă ceea ce ați făcut până acum nu vă mai este de ajutor, este timpul să găsiți o nouă activitate care să vă placă.  În timp ce Marte se află în Pești, folosiți această perioadă pentru a vizita un magazin de hobby sau de artizanat pentru idei. Sau, urmăriți emisiuni de bricolaj sau scanați pe internet pentru imagini care să vă facă să vă curgă energia mentală.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu toată lumea s-a născut pentru a conduce, iar un membru al familiei care a preluat deseori conducerea poate decide că nu mai vrea să fie persoana de referință pentru planuri și alte conversații legate de familie.  Să presupunem că ați sperat să interveniți și să ajutați mai mult atunci când vine vorba de reuniuni sau de planurile pentru sărbătorile viitoare. În acest caz, acesta este un moment frumos pentru a vă oferi voluntar și pentru a vă demonstra sinceritatea de a păstra tradiția și de a ajuta familia să rămână aproape și în contact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel