Horoscop 3 ianuarie 2023, cu Neti Sandu: Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:

Horoscop cu Neti Sandu. Iată care sunt previziunile zilei de 3 ianuarie 2023.

Horoscop 3 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Vibraţia zilei este 3, iar astrologul ne îndeamnă să spunem lucrurilor pe nume ca să ne eliberăm.


Horoscop 3 ianuarie 2023 – BERBEC

O să scoateţi nişte bani din buzunar că vi se iveşte ocazia să-i scoateţi pe nişte prieteni la masă în oraş, ori altundeva, şi... costă.
Poate revine un angajator care se roagă de voi de anul trecut să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce câştiguri. Vedeţi ce hotărâţi.
Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri care să vă dea de lucru şi să permanentizaţi contractul dacă lucrurile merg bine.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – TAUR

Surprizele se ţin lanţ că sunt prieteni, rude, cu care n-aţi apucat să vă vedeţi şi o să ieşiţi la întâlnire c-aveţi multe de povestit.
O veste bună de la cineva plecat şi care vă duce dorul şi o să faceţi cumva să vă-ntâlniţi în viitorul foarte apropiat.
Încep să se lege frumos proiectele şi o să daţi lovitura în afaceri, că instinctul vă conduce spre succes.


Horoscop 3 ianuarie 2023 – GEMENI

Încă mai aveţi restanțe, la capitolul întâlniri, că au rămas lucruri nespuse şi nefăcute, că v-aţi luat cu treaba şi nu v-aţi putut ţine de programul stabilit.
Aţi pornit în forţă şi vă pregătiţi de o relansare, c-aţi demarat de pe la jumătatea anului trecut demersurile necesare.
O să ieşiţi la rampa cu ceva nou şi o să vă croiţi un nou drum în sfera carierei - dar trebuie să lichidaţi restanțele.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – RAC

Se poate să vă număraţi printre câştigătorii unui concurs, o fi un examen, oricum, se-anunţa succes şi lucrurile ar trebui să vă iasă mai uşor, că astrele ţin cu voi.
Cineva pe care nu l-aţi dat uitării revine cu un telefon, un mesaj şi-o să vă puteţi continua relaţia, dacă iubirea a rezistat.
Se poate să primiţi bani, aprobări, să vi se recunoască nişte merite şi să fie o upgradare pe scară socială.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – LEU

Poate vă interesaţi dacă v-au fost semnate nişte acte şi dacă nu, poate vedeţi ce s-a întâmplat şi cum puteţi intra în posesia lor, că e vorba şi despre bani.
Poate luaţi legătura cu prietenii de prin ţara şi le faceţi o vizită dacă mai aveţi o zi, două libere, dacă nu, în weekend.
Poate vă intră nişte bani şi-o să puteţi pleca la sfârşit de săptămână la aer curat, să vă destindeţi prin ţară pe undeva.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Problemele de familie or să vă acapareze cu totul, sunt evenimente pe care o să le organizaţi în curând şi o să contribuie fiecare cu ce poate, ca să nu rămână tot greul pe voi.
Începe să se contureze o relaţie care poate duce la căsătorie dacă va fi o reciprocitate afectivă - o să vă lămuriţi.
Se poate, să începeţi, deja, nişte negocieri pentru un nou job, dar nu e cazul să vă grăbiţi, că mai apar şi alte oferte.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – BALANŢA

O să vă ia prin surprindere un telefon din partea cuiva care vrea să revină în viaţa voastră c-o fi greşit şi şi-a dat seama - şi poate îşi cere iertare.
O să vă treziţi cu nişte bani, despre care poate că nu ştiaţi şi poate plănuiţi o ieşire cu prietenii la sfârşit de săptămână pe undeva.
Vă puteţi găsi perechea de suflet şi să vă şi căsătoriţi dacă o să ajungeţi la convingerea că e omul potrivit pentru voi.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – SCORPION

O să vă faceţi timp şi pentru voi, vă odihniţi, ieşiţi la cafea, vă duceţi la un spectacol, sau doar la plimbare că e nevoie de un mai lung respiro după sărbătorile astea.
Poate se repară o relaţie la care nu vreți în ruptul capului să renunţaţi că vi se pare că acolo e fericirea voastră.
Poate se amâna o plecare pe undeva, dar o să vă umpleţi timpul cu ceva care o să compenseze lipsa excursiei respective.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

E posibil să se contureze o relaţie care să vi se potrivească şi să vă faceţi timp s-o cultivaţi că vreţi şi voi un companion de viaţă, c-aveţi multe de oferit.
E posibil să vi se mulţumească pentru o munca de durată, să primiţi o recompensă, bani, un voucher, produse, ceva.
O să aveţi magnet la cei din jur şi o să vă placă să fiţi răsfăţaţii momentului, totul e să persiste magnetismul!


Horoscop 3 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Veştile pe care le-aţi aşteptat sosesc şi o să vă focusați pe lucruri urgente şi care v-ar aduce satisfacţii materiale, profesionale.
O să daţi drumul unui proiect particular c-aveţi idei şi care s-au copt acum şi pe care le puteţi pune în practică în foarte scurt timp.
Se poate să vă răsfeţe şi pe voi cineva, c-aţi atins un prag de oboseală şi v-ar prinde bine o ieşire cu prietenii.


Horoscop 3 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

O să primiţi un accept care va permite să vă deplasaţi încotro vă doriţi şi o să vă mai prelungiţi, poate, şederea în staţiunea preferată.
Poate v-apucaţi de lecturat, poate aveţi examene, faceţi recapitulări, sau îi verificaţi pe copii la lecţii.
O să vă conversaţi cu nişte prieteni şi poate vă duceţi împreună la un spectacol, la vreun eveniment festiv.

Horoscop 3 ianuarie 2023 – PEŞTI

Se reglează o situaţie care vă dăduse de furcă la sfârşitul anului şi o să porniţi cu forţe proaspete un demers cu care să daţi lovitura în afaceri.
E posibil să primiţi abia acum banii pe care trebuia să-i luaţi la sfârşitul lui decembrie şi o să vă achitaţi de nişte datorii băneşti.
O să vă puteţi reface viaţa sentimentală, cu răbdare şi empatie şi o să vă meargă bine, să fiţi fericiţi.

 

VEZI ȘI: Neti Sandu, HOROSCOP 2023: „Ei sunt favoriții”. Zodia care dă lovitura pe toate planurileGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel