Horoscop 3- 9 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal. 3 -9 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta aduce o nouă perspectivă pentru tine, Berbec. Se pare că ești pe punctul de a avea unul dintre acele momente "aha!" și îți va veni la momentul potrivit.

Toate drumurile duc spre succes pentru tine în această săptămână, însă, acest succes va fi câștigat cu greu.

Această "nouă" perspectivă nu va veni ușor, dar va fi de ajutor pentru tine și te va ajuta să realizezi că fără durere, nu ar exista plăcere. Cu alte cuvinte, trebuie să treci prin întuneric pentru a ajunge la lumină.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești dedicat sută la sută cauzei tale în această săptămână, Taur, iar aceasta este una dintre acele săptămâni în care atunci când îți pui mintea la contribuție... se realizează.

Ești pe val și ești capabil să produci și să creezi tot ceea ce îți dorești. Știi că este nevoie de muncă grea și ți-ai asumat complet acest fapt; munca bună și grea te face să te simți puternic și capabil. Nu te eschivezi de la responsabilități în această săptămână, de fapt, îți asumi multe și le îndeplinești pe toate, cu promptitudine.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Săptămâna aceasta te pune într-o situație care scoate la iveală tot ce e mai bun din tine. S-ar putea ca la început să te fi împotrivit, deoarece această "situație" nu-ți scrie automat numele, dar odată ce te implici, vei descoperi că este cu adevărat o experiență nouă pentru tine și una care tinde să-ți scoată la iveală partea cea mai bună.

Așteaptă-te ca prieteniile bune să înflorească în această săptămână, precum și ca latura ta plină de compasiune să fie trasă de mânecă. Ești amabil cu străinii în această săptămână și s-ar putea chiar să ajungi să salvezi viața cuiva.

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta are potențialul de a fi uriașă pentru tine, Rac, în măsura în care vestea pe care așteptai să o auzi, a sosit în sfârșit.

Ceea ce este și mai bine este că nu este doar aici, ci și BUNĂ, și nu te așteptai ca lucrurile să se rezolve într-un mod atât de pozitiv, și totuși, spre asta pare să se îndrepte.

Aceasta este, de asemenea, o săptămână care dă startul unei noi gândiri; ai primit vestea bună și acum poți merge în orice fel vrei cu ea. În cazul în care te decizi să îmbunătățești situația, vei putea să o faci acum, datorită veștilor bune pe care le vei primi.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Dacă există un lucru pentru care nu ești pregătit în această săptămână, acela este animozitatea și agresivitatea. Te-ai implicat mult prea mult în activități egocentrice și tot ce ai obținut de fapt este un sentiment de izolare.

Săptămâna aceasta te face să te retragi un pic, astfel încât să poți simți doar pacea și ușurința a ceva... inocent, poate. Asta este ceea ce tânjești: uimire copilărească și comunicare jucăușă.

Te-ai săturat să fii Leul aspru care are mereu o problemă; săptămâna aceasta te face să te dai la o parte pentru ca alții să poată străluci.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Îți place să te convingi că totul este bine așa cum este, și totuși, săptămâna aceasta îți va oferi o oportunitate care face ca orice altceva din viața ta să pară palid în comparație.

Nu vei fi sigură ce să faci cu această oportunitate și s-ar putea să o lași să treacă pe lângă tine. Săptămâna aceasta te face să te agăți de toate lucrurile simple pe care ai ajuns să le iubești și să ai încredere și, chiar dacă această nouă oportunitate promite mai mult-mai-mult, s-ar putea să nu ai suficientă încredere în ea pentru a o apuca... și s-ar putea ca și asta să fie în regulă.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta primești vești care nu te încântă. Nu este tragică și nu vei suporta să pierzi bani din cauza ei, dar NU este ceea ce ai vrut să auzi, iar asta va domni peste săptămâna ta.

Ceea ce te arde cel mai tare la această veste este faptul că este sută la sută corectă și scoate în evidență ceva la tine care nu este întru totul bun. Cu alte cuvinte, meriți ceea ce ți se întâmplă săptămâna aceasta, Balanță, deoarece tu ai creat situația în care te afli acum.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta nu iese în evidență altfel decât prin faptul că este liniștită și prietenoasă. Săptămâna aceasta te vei vedea cu cineva care te face fericit; nu e mare lucru, dar e un sentiment plăcut pentru tine.

Îți place să știi că există constante în viața ta, că anumite persoane nu se sting niciodată cu adevărat. Vei petrece timp de calitate cu un prieten bun și vechi în această săptămână, iar timpul petrecut cu el va fi înălțător, distractiv și grijuliu. "Toată lumea s-a simțit bine".

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pregătește-te să spui cuiva cunoscut că nu poate să facă ceea ce vrea să facă, în această săptămână. Pentru ca acest lucru să fie realist, probabil că ar trebui să fii fie părintele lor, fie partenerul lor, deoarece simți că este suficient de important pentru tine să intervii în treburile altcuiva.

Simțiți nevoia să îi spui acestei persoane ce să facă și sunt șanse mari să ai dreptate în acest sens. Ai putea ajuta această persoană și, chiar dacă la început se va împotrivi îndrumării tale, în cele din urmă își va reveni și va vedea că ai, într-adevăr, dreptate.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te vei simți oarecum izolat în gândurile tale în această săptămână, Capricorn, ca și cum nu te simți suficient de liber pentru a face mișcările pe care îți dorești cu adevărat să le faci. Dar, ești inteligent și, dacă ți se cere să faci un pas înapoi, vei folosi acest moment în avantajul tău.


Nu ești o persoană care să lase lucrurile să treacă pe lângă tine; tu rumegi și meditezi, iar pe parcursul acestei săptămâni, vei petrece mai mult timp în mintea ta, planificând și refăcând lucrurile în favoarea ta. Este în regulă să petreci timp singur în această săptămână, deoarece timpul tău de singurătate este esențial, aici.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să te simți un pic abandonat în această săptămână, deoarece se pare că nimeni nu mai vrea să se joace cu tine. Asta pentru că jocul s-a terminat, Vărsătorule, iar în esență asta înseamnă că ai fost implicat în ceva care ți-a ocupat cu adevărat timpul... în toate modurile corecte.


Nu ai anticipat cum te vei simți când totul se va termina, iar acum că s-a terminat, nu știi ce să faci cu tine însuți. Ai o energie mare, pozitivă și nu știi ce să faci cu ea, iar asta ar putea sfârși prin a te frustra... pentru o vreme.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ai o misiune în această săptămână, Pești, și o vei duce la bun sfârșit prin orice mijloace. Aceasta este atitudinea ta acum; nu aștepți ca alții să te ajute și nici nu aștepți permisiunea.


Ești implicat sută la sută în ceea ce faci și simți cu disperare nevoia de a finaliza acest lucru. Atenție, acest lucru nu vă afectează personalitatea, deoarece rămâneți la fel de buni, plini de compasiune și iubitori ca întotdeauna. Ești doar o persoană care are o misiune și vei reuși să o faci să funcționeze.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel