Horoscop 29 august 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop 29 august 2021. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, sectorul tău de comunicare.


Latura ta conversațională tânjește după interacțiunea umană. Sunteți curios și ambițios. Activitatea sportivă ar fi o modalitate excelentă de a vă descărca.


Îți va face plăcere să râzi cu un prieten la o cafea sau să răsfoiești rafturile unei librării locale și să faci o plimbare rapidă în parc cu prietenul tău cel mai bun. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Ești gata să iei lumea cu asalt, dar, bineînțeles, ai nevoie de bani. Sunteți inteligent și conștiincios în ceea ce privește perspectivele dvs. financiare.


Vedeți mai multe modalități de a face schimbări care se potrivesc bine cu obiectivele dvs. viitoare. Sunteți în modul de rezolvare a problemelor, iar acest lucru are un impact asupra modului în care abordați totul în acest moment.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Există doar unele lucruri cu care nu trebuie să te confrunți în viața ta, iar odată cu ieșirea Lunii din sectorul tău inamic, știi care sunt acestea.


Nimic nu se compară cu a decide că vei reduce pierderile și vei trece la următoarea fază a vieții tale.


Nu ai nevoie să te agăți de lucruri care nu mai funcționează pentru tine. În schimb, lasă-le să învețe să se agațe de tine, sau puteți găsi amândoi ceea ce funcționează.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Nu toată lumea va fi de partea ta și, așa cum spune proverbul, dacă o persoană te va bârfi, atunci va face același lucru cu tine dar despre altcineva.


Intimitatea nu înseamnă să împărtășești zvonuri despre alte persoane, ci mult mult mai mult. Știi asta și de aceea s-ar putea să decizi că este timpul să mergi mai departe.


Leu (23 iulie - 22 august)


Latura ta de fluture social iese la iveală și ești gata să fii pe scenă, orice s-ar întâmpla.


Nu ai nevoie ca cineva să îți spună de două ori să te distrezi. Ești gata să iei lumea cu asalt și vrei să experimentezi toate minunățiile ei.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Nu ți se pare firesc să te lauzi sau să te mândrești, dar uneori trebuie să fii primul care să te lauzi și să le spui celorlalți ce anume ai făcut bine.


Rareori se întâmplă ca cineva să-ți acorde creditul atunci când se cuvine. Așadar, dați-i drumul și puneți-vă în lumină munca voastră. Dacă nu o faceți, s-ar putea să treacă neobservată.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


De ce ești curioasă? Lumea are o mulțime de oportunități pentru tine de a învăța lucruri noi. Puneți întrebări bune.


Vorbește cu prietenii și fii curioasă despre viețile lor. Înscrieți-vă la un mini-curs sau cumpărați un titlu bun de non-ficțiune pe care să îl puteți citi în acest weekend.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Nu știi niciodată ce vei găsi în acest weekend, așa că fii cu ochii în patru pentru oportunități.


Verifică site-urile și rețelele tale de socializare pentru oportunități la care poți aplica și de care poți profita pentru a te ajuta să îți construiești o afacere sau să te întorci la școală pentru un loc de muncă mai bun.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Treci printr-un moment de "nevoie de libertate" și este perfect în regulă dacă nu mai vrei să fii în cuplu.


Poți să faci lucruri pe cont propriu și să te împrietenești cu persoane care îți completează viața, în loc să iei ceea ce nu ești gata să oferi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Ai prea multe lucruri de făcut în acest moment și este super greu să le gestionezi pe toate atunci când ești în criză de timp.


Deleagă. Împarte responsabilitățile cu alții. Vezi cum poți să treci peste elementele care pot aștepta sau nu le mai face deloc.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Ce moment minunat pentru tine să fii în viață și să te bucuri de toate beneficiile vieții tale. Bucură-te de lucrurile mărunte.


Nu lăsa grijile să te împotmolească. Gândește-te la plăcerile de care vrei să te bucuri și apoi mergi să explorezi lumea pentru a le găsi.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Există atât de multe moduri de a spune că îți pasă și de a rămâne în contact cu oamenii cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.


Întreruperea comunicării este partea cea mai ușoară a lucrurilor pe care ai vrea să le rezolvi, dar poate fi răsplătită odată ce ai avut discuția de la inimă la inimă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel