Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Începutul săptămânii este destul de neclar și frustrant pentru tine. Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Neptun în casa a XII-a. Nici tu nu știi ce vrei, nici oamenii din jurul tău nu știu ce vor de la tine și vei fi în dileme, din păcate. S-ar putea să recurgi din ce în ce mai mult la o nostalgie din capul tău sau la a evada cât mai des din lumea asta în care trăim. Stai în expectativă și ai răbdare, nu lua decizii importante!

Taur

Venus, guvernatoarea ta, începe să tranziteze semnul tău. Asta înseamnă că primești un strop suplimentar de carismă și vei avea timp să te ocupi de dorințele tale. Îți va păsa mai mult de tine, ai chef să te răsfeți și să te alinți. Pe 1 mai, Venus va face un careu cu Pluto și o să simți că oamenii din jur încearcă să te schimbe sau o să îți dai seama că oamenii nu vor să facă aceleași lucruri pe care le faci tu.

Gemeni

Bucurie mare! Mercur și-a oprit retrogradarea, dar în primele zile ale săptămânii nu o să vă simțiți foarte bine în propria piele pentru că Marte se întâlnește cu Neptun în casa a X-a a carierei. Aveți foarte multe nelămuriri, foarte multe nemulțumiri, nu înțelegeți ce se întâmplă. Este o perioadă în care nici nu înțelegeți ce vă spun oamenii de la serviciu. Vi se pare că fac prea multe schimbări fără rost și că trebuie să vă adaptați de la o zi la alta, dar voi vă pricepeți la asta.

Rac

Țineți-vă bine! Vouă vă plac sărbătorile, vă place să stați cu familia. E cel mai important lucru, doar că de data aceasta Marte intră în casa a X-a a carierei, ceea ce înseamnă că primești o veste, primești un telefon, se întâmplă ceva la serviciu și astfel situația respectivă te fură din peisajul sărbătorilor. 

Te-ar putea interesa și: Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai 2024. Cine sunt curajoșii zodiacului în această perioadă / video

Leu

Marte intră din casa a VIII-a, care probabil ți-a adus în ultimul timp foarte multe îngrijorări pe plan financiar și foarte multe momente de criză, în casa a IX-a. Indiferent de vârsta pe care o ai, de experiență, de școlile pe care le ai până acum, e momentul să înveți. Marte în casa a IX-a îți cere să înveți de la cei mai deștepți, să-i cauți, să citești cărți și să mergi la cursuri.

Fecioară

Foarte multe cheltuieli! Marte se întâlnește luni în casa a VII-a. E un risc de dezamăgire pe plan relațional. Trebuie să aveți foarte mare grijă. Dacă ieșiți cu o persoană de ceva timp și vi se pare că e minunată, nu luați o decizie zilele acestea. Mai așteptați.

Balanță

Puneți-vă adidașii cei buni și pregătiți-vă de intrarea lui Marte în casa a VII-a. Recomandarea este să fugiți cât mai departe de scandaluri, de conflicte și de certurile cu partenerul.

Scorpion

Muncă, muncă și iar muncă. Marte, guvernatorul vostru, va intra în casa a VI-a și nu o să mai aveți timp nici să respirați. Există un risc să vă necăjiți pe nimicuri. Aveți impresia că ai voștri colegi sunt limitați, nu știu ce vor de la viață. Voi vă grăbiți, ei nu și astfel o luați razna.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care se va bucura de reușite pe toate planurile

Săgetător

Marte intră în casa a V-a. Recomandarea este să vă raportați la această săptămână ca la o joacă. Totul trebuie să fie o joacă și să fie în spirit ludic, să fie glume în jurul vostru. Vă așteaptă o perioadă plină de dinamism. Nu ar trebui să vă plictisiți. Dacă o faceți, atunci e vina voastră.

Capricorn

Marte intră în casa a IV-a. Nu o să aveți parte de sărbători liniștite. Când Marte intră acolo, ori voi sunteți puși pe harță, ori oamenii din jur strică lucruri, se grăbesc, trebuie să le corecteze. Trebuie să aveți griiă și să găsiți un numitor comun și să nu exagerați.

Vărsător

Marte intră în casa a III-a, unde a fost și Mercur retrograd. Zilele acestea nu este recomandat să stați și nici nu o să o faceți. Mintea voastră este peste tot. Marte în casa a III-a vă poate face mai arțăgoși, mai  certăreți. Discursul vostru și tonalitatea vor fi autoritare. Plimbați-vă, călătoriți, comunicați.

Pești

Marte este în semnul vostru. Probabil v-a adus poftă de viață, curaj, optimism, v-a făcut mai ambițioși, v-a ajutat să rezolvați anumite probleme. Acum este în apropierea lui Neptun și nu știți unde sunteți, în ce univers vă aflați. Lăsați-vă duși de val!

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel