Horoscop, 29 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, sâmbătă, 29 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 29 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Întâlnire neaşteptată cu cineva care vine cu intenţia de a repara nişte relaţii, care pot fi şi profesionale, şi o să fiţi dispuşi să treceţi peste toate neînţelegerile.

O să cheltuiţi nişte bani c-o să vă duceţi la o nuntă, ori poate o fi un botez şi or să fie cu cheltuiala, că nu se poate altfel.

TAUR

Se poate s-aveţi şi musafiri, dar s-aveţi chef şi să ieşiţi în oraş, poate are lor o întâlnire care era programată mai demult şi sunteţi nerăbdători să vă vedeţi cu acele persoane.

Poate vă faceţi timp printre picături, să ieşiţi la o cafea şi cu nişte parteneri de afaceri care vă propun un job

GEMENI

E posibil să-ntâlniţi pe cineva la evenimentul festiv la care o să vă duceţi şi să se lege o relaţie care să prindă rădăcini, dacă n-aveţi pe nimeni.

O problemă de suflet va răscoleşte şi până n-o să vorbiţi deschis cu persoana în cauză n-o să vă liniştiţi.

RAC

Vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi o să daţi o fugă la prietenii de pe alte meleaguri şi o să puteţi petrece şi duminica împreună, dac o s-aveţi chef.

Poate organizaţi o masă festivă în familie, cu un prilej anume şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vă sunt dragi.

LEU

Sfera sentimentală se activează frumos şi o s-apară cine trebuie, iar dacă relaţia e avansată poate o să vă-ndreptaţi spre căsătorie.

Se poate să primiţi o invitaţie de plimbare, poate fi şi o cină romantică şi să vă treziţi şi cu un cadou.

 FECIOARĂ

Poate plecaţi în vizită la rudele de prin alt colţ de ţara să petreceţi o zi, două împreună, poate o fi o nuntă, sau are loc un botez, ori poate o aniversare.

Poate-o să descoperiţi nişte bani în cont şi că o s-aveţi cu ce să călătoriţi, sau să vă duceţi la distracţie.

BALANŢA

Reapare cineva care a lipsit o vreme şi o să-şi exprime intenţiile şi trebuie să ştiţi şi voi ce vă doriţi, dacă să continuaţi relaţia, sau nu.

Se poate s-aveţi chef de musafiri şi să faceţi pregătiri că sunt oameni la care ţineţi şi o să vreţi să se simtă toată lumea bine.

SCORPION

O să dispuneţi de nişte bani şi o să vreţi să plecaţi într-o plimbare prin împrejurimi că vă doriţi să mai vedeţi şi alte locuri, alţi oameni.

Cineva cu care-aţi mai încercat o relaţie revine, cu timiditate, şi poate-i mai acordaţi o şansă. Ca s-o fi schimbat.

SĂGETĂTOR

Vă invită cineva la o zi de naştere şi o să vă prindă bine să ieşiţi la socializare ca să daţi refresh stării de spirit că vreţi să vă eliberaţi de stres.

E un grup care vă ia pe sus într-o excursie şi vă puteţi întoarce şi diseară târziu, dar şi mâine.

 CAPRICORN

O să mai încercaţi o revenire la sentimente mai bune cu cineva care o fi greşit, poate neintenţionat şi o să vă reuşească toată povestea.

Poate le pregătiţi celor mici o petrecere, o fi o întrecere sportivă, o fi o serbare, e ceva care o să fie antrenant pentru ei.

VĂRSĂTOR

Sunt chestiuni de familie care se pot rezolva cu contribuţie colectivă, dar şi stând la un grătar, vă duceţi la un picnic şi o să fie toată lumea destinsă.

Se detensionează atmosfera de-acasă şi o să vă puteţi face planuri de petrecut timpul liber împreună, într-o minivacanţă

PEŞTI

Poate ajungeti abia acum acolo unde v-aţi propus mai demult şi o să revedeţi nişte oameni care v-au lipsit şi cu care ar fi bine să reluaţi legătura.

Poate vă luaţi o revanşă faţă de nişte prieteni care v-au întrecut într-o competiţie, indiferent de ce gen şi-i provocaţi la duel, la o întrecere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel