Horoscop - 29 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 29 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Oportunitatea bate la ușa ta și te-ar putea duce la o bogăție sporită, Berbec, dacă îți faci un plan inteligent.

Astăzi, Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a banilor, și asta chiar înainte ca Luna Nouă să ajungă în același semn. 

Oportunitățile bănești vin spre tine, iar dacă depui efort, cineva te va răsplăti într-un mod important. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cunoaște-te bine pe tine însuți, iar dacă te lupți cu încrederea, așteaptă-te la unele schimbări care te obligă să lucrezi la ceea ce simți. 

Luna intră în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a identității personale, și este chiar înainte ca Luna Nouă să ajungă în semnul tău.

Trebuie să faci anumite lucruri pentru ca viața să decurgă mai bine, iar asta poate însemna să lași deoparte sarcini pe care alții vor să le faci, dar care nu se potrivesc cu propriul tău program. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Un nou început important vine spre tine, Gemeni. 

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și asta chiar înainte ca Luna Nouă să sosească, invitându-te să o iei de la capăt.

Nu toată lumea va fi alături de tine și s-ar putea să descoperi tristul adevăr.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Viața ia o nouă direcție, iar acest lucru ar putea însemna că rețeaua ta socială se deschide într-un mod nou. 

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a prieteniilor, și este chiar înainte ca Luna Nouă să sosească în același semn.

S-ar putea să întâlnești pe neașteptate pe cineva care îți schimbă viața și te ajută să devii persoana care îți dorești să devii. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, iar tu, Leo, ai fost atât de răbdător. Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a carierei, și este chiar înainte ca Luna Nouă să sosească în același semn. 

O ofertă de muncă ar putea apărea pentru tine sau, dacă ești în căutarea unei noi cariere, acum este momentul să o faci.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Nu ești niciodată prea bătrân pentru a învăța sau pentru a avea cariera pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a educației, și este chiar înainte ca Luna Nouă să sosească în același semn. 

Plănuiești sau speri să te întorci la școală? Oportunitatea de a-ți avansa viitorul este chiar la orizont, dacă vrei să profiți de ea. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ai nevoie de ceva, dacă dorești să primești ajutor, dar nu știi la cine să apelezi, s-ar putea să nu mai fii nevoit să o faci oricum. Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a resurselor comune, și este chiar înainte ca Luna Nouă să ajungă în același semn. 

Ceva special vine spre tine și ar putea fi prin intermediul unei relații pe care o ai cu cineva romantic. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este un lucru important să decizi că vrei să fii cu cineva pentru totdeauna. Și, s-ar putea să ai nevoie să discuți despre asta înainte de a lua o decizie. Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a angajamentului, și este chiar înainte ca Luna Nouă să sosească în același semn. 

O cerere în căsătorie, o discuție despre viitor sau o întâlnire care să te ducă la viitorul tău partener se află la orizont. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice, și este chiar înainte ca Luna Nouă să ajungă în același semn. 

Sunt o mulțime de responsabilități care necesită atenția ta, iar dacă sunt urgente, nu amâna. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când ești gata să schimbi lucrurile, fie acasă, la birou sau în viața personală, observi fiecare detaliu. Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a creativității, și este chiar înainte ca Luna Nouă să ajungă în același semn. 

Ai o viziune pe care ai vrea să o vezi devenită realitate? Atunci, începe să îți imaginezi viitorul pe care îl speri și nu te mulțumiți cu mai puțin decât ceea ce îți dorești să ai. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața are un mod ciudat de a schimba lucrurile pentru a-ți atrage atenția. Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a căminului și a familiei, și este chiar înainte ca Luna Nouă să sosească în același semn, ceea ce face ca interacțiunea ta cu persoanele cheie să fie puțin mai intensă. 

Lucrurile încep să se schimbe în viața ta și aceste dinamici care sunt de natură personală pot ajunge la un punct culminant.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Vorbește, Pești, sunt lucruri care știi că trebuie să fie auzite și s-ar putea să fii tu cel care transmite un mesaj dur. 

Luna intră în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a comunicării, și, pentru că este chiar înainte de Luna Nouă, este bine să începi să te gândești la intențiile tale. Scrie-le și așteaptă-te ca lucrurile să se împlinească într-un mod care să te facă fericit și confortabil.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel