Horoscop 28 noiembrie- 4 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal: 28  noiembrie- 4 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ai văzut săptămâni mai bune decât aceasta, Berbec, dar ai de gând să îți folosești neapărat toate resursele pentru a trece peste orice probleme care îți stau în cale.

S-ar putea să fie vorba doar de a scăpa de câteva obiceiuri personale proaste, de care știi că trebuie să scapi. Îți vei petrece o bună parte din această săptămână lucrând la tine însuți; este ceva privat și este menit să aducă glorie. Vei vedea succesul.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Afară cu vechiul și înăuntru cu noul, așa se prezintă săptămâna aceasta pentru tine, Taur. Te afli pe marginea prăpastiei unei schimbări enorme și este înfricoșător, într-adevăr. Dar știi, de asemenea, că te îndrepți spre ceva magnific.

Să-ți faci curaj să faci primul pas îți va trebui curaj, dar nu ți-e frică de nimic. Sunteți pe cale să pășiți într-o lume cu totul nouă și, deși este înfricoșătoare și nouă, este exact ceea ce aveți nevoie și știți asta.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Nu fi surprins dacă săptămâna aceasta te afli cumva la capătul caritabil al cuiva, Gemeni. Ar fi bine să deschizi mâinile pentru asta, deoarece se pare că există cineva care crede foarte mult în tine și vrea să te ajute, din punct de vedere financiar.

Tu ai nevoie de bani, iar ei au bani, așa că, între voi doi, avem de-a face cu un avantaj foarte oportun pentru tine; ia banii, Gemeni. Vine la tine fără nicio piedică.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Te vei simți destul de liniștit toată săptămâna, motiv pentru care s-ar putea să ratezi și o oportunitate foarte evidentă. Având în vedere că te simți atât de mulțumită că nu faci nimic, s-ar putea să nu iei în serios această oportunitate și să treci pe lângă ea.

Una peste alta, este în regulă dacă treci peste, deoarece vei continua să rămâi fericit, dar și aceasta poate fi o oportunitate care ar merita să fie analizată. Nu spune nu încă, Rac. Rămâi deschis și investighează-ți opțiunile.

Leu
(23 iulie - 22 august)


Obții ceea ce îți dorești și ai ocazia să te mândrești și cu asta. Este o săptămână bună pentru tine, iar tu te simți puternic și victorios. În sfârșit, acel "lucru" a dispărut din calea ta și, cu această negativitate dispărută din viața ta, vei observa că săptămâna aceasta te simți deosebit de eliberată.

Este ca și cum această povară grea a fost ridicată de pe pieptul tău și acum poți sta din nou în picioare. Ar putea fi chiar una dintre acele săptămâni de genul "Ți-am spus eu!". Ai dreptate, o știi, și la fel și toți cei din jurul tău. Vremuri bune!

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Rareori ai parte de săptămâni în care să te relaxezi și să te bucuri de multele lucruri noi care apar în viața ta, iar acest lucru se referă la materialism. Vei cheltui bani pentru tine săptămâna aceasta și vei fi încântat de toate bunătățile noi.

Vei împărți cu prietenii și vei găsi timp să te bucuri de toate acestea și singur. Ești o persoană generoasă și vei da un exemplu de fericire și mulțumire, săptămâna aceasta, Fecioară.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

E timpul să te îndepărtezi de mulțime în această săptămână pentru o analiză de sine și pentru a te îngriji, dacă tot ești acolo. Te vei asigura că îți vei găsi timp pentru a petrece singur, făcând ceea ce îți place cel mai mult: să citești, să cercetezi și să investighezi.


S-ar putea chiar să descoperi că este o săptămână bună pentru a investi în ceva pentru care ai vrut să pui bani jos, de ceva vreme. Aceasta nu este săptămâna în care se fac bani, dar cu siguranță este una bună pentru a planifica în avans, din punct de vedere financiar.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te poți aștepta la ce e mai bun în această săptămână, deoarece te afli în poziția unică de a-ți putea manifesta cele mai mari dorințe. Săptămâna aceasta te va configura ca fiind cel "încrezător" printre prietenii și aliații tăi.


Vei da sfaturi și ajutor și le vei insufla încredere și celor mai tineri decât tine. Săptămâna aceasta te are ca exemplu de bunăvoință și bunătate. Ești prea bucuros să fii alături de oricine are nevoie de tine în această perioadă.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să te simți puțin prins în capcană în această săptămână, dar este vorba de ceva profesional, spre deosebire de ceva personal. Ceea ce trăiești este răsturnarea de an și modul în care aceasta afectează situația de la locul de muncă. Ai planuri mari pentru proiecte noi, dar în acest moment, tot ce își dorește cineva este să petreacă cu familia.


Asta e în regulă și poți trăi cu asta, dar mintea ta este concentrată pe viitor; tot ce vrei să faci este să creezi ceva, iar acest lucru probabil că nu se va întâmpla decât anul viitor.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Totul iese bine în aceste zile, Capricorn, iar asta se datorează în principal muncii tale intense, adică muncii pe care ai depus-o asupra propriei tale persoane. Niciodată nu ai fost persoana care să se lase dusă până la capăt; întotdeauna te ridici în vârf, chiar dacă este dureros, dar preferi să trăiești în adevăr decât să cedezi în fața unei minciuni.

Dacă viața ta ar fi devenit o minciună, atunci munca pe care ai depus-o pentru a te îndepărta de acest tip de negativitate s-a încheiat. Săptămâna aceasta îți arată cât de puternic ești cu adevărat și cum îți poți direcționa viața spre experiențe mai mari.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Nimic nu te amenință, Vărsătorule; cu siguranță nu când vine vorba de bani și de acumularea de avere. Asta e călătoria ta, în totalitate; iubești și respecți banii, iar în timpul săptămânii ai ocazia să vezi ce pot face banii tăi pentru tine.

Niciodată nu ai văzut banii ca pe un dușman și nici nu crezi că banii sunt rădăcina tuturor relelor; asta e o glumă pentru tine și îți pare rău pentru oamenii care nu văd banii ca pe un lucru bun. Pentru tine funcționează, deoarece ești foarte inteligent cu ei. Această săptămână consolidează ideea că banii sunt, într-adevăr, grozavi.

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Orice îți dorești, vei obține în această săptămână, Pești. Într-un fel, ți se va îndeplini o dorință și, având în vedere că dorința ta este menită să ți se împlinească, ar fi bine să te gândești bine înainte de a cere ca ea să devină realitate.

Dacă duhul îți spune că îți poate îndeplini dorința, atunci trebuie să fii foarte precis în privința a ceea ce ceri, pentru că săptămâni ca aceasta sunt povești de avertizare.

Fii înțelept; ești foarte, foarte puternic; nu vrei să manifești lucruri greșite. Rămâi concentrat și cu un singur punct.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel