Horoscop - 28 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop zilnic - 28 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 28 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 Luna este în conjunctură astăzi cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău financiar. Miracolele se întâmplă în fiecare zi, iar asta poate include și sectorul tău financiar. Uranus aduce o energie neașteptată în viața ta. Încearcă să nu faci cumpărături impulsive. Este posibil să găsești niște bani pe care credeai că i-ai pierdut.


Horoscop - 28 mai 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dă dovadă de discreție, Taur. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând în atenție sectorul tău de dușmani ascunși. Sunt momente în care nu-ți dai seama că cineva a fost fals până când nu apare o problemă sau o situație. S-ar putea să vezi adevărata față a unui prieten și să îl antipatizezi. Toată lumea are o latură imperfectă și este important să nu judeci prea aspru atunci când aceasta se arată.


Horoscop - 28 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ieși în oraș și distrează-te, Gemeni. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând în atenție sectorul tău de prietenii. Poți cunoaște pe cineva nou astăzi și ar putea fi o experiență neașteptată. S-ar putea să te intersectezi cu o persoană care îți schimbă viața în multe feluri. Pot exista vibrații uimitor de pozitive în jurul acestei întâlniri și poate fi promițătoare pentru tine.


Horoscop - 28 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Se întâmplă ceva bun pentru tine, Rac. Luna este în conjunctură  cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău de carieră și statut social. Datorită muncii și eforturilor tale, ai putea fi recunoscut la locul de muncă într-un fel sau altul. S-ar putea să descoperi că șefii îți admiră munca depusă. Șeful și clienții tăi ar putea considera că este ușor să lucreze cu tine și ar putea dori să construiți un proiect solid.


Horoscop - 28 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Lasă-ți imaginația să răbufnească, Leu. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând în atenție sectorul tău de educație și credințe. Îți poți schimba părerea mai ușor decât de obicei astăzi. S-ar putea să descoperi că ești capabil să vezi toate aspectele unei probleme fără să cunoști imaginea completă. Sunteți imparțial, iar acest lucru este un lucru bun. Puteți ajuta la rezolvarea problemelor și puteți da sfaturi bune astăzi.

 

Horoscop - 28 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fii generos, Fecioară. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău de resurse comune. Este posibil să ai ceva de care o altă persoană are nevoie sau își dorește și pe care tu nu îl mai folosești. Acesta este momentul perfect pentru a face o donație la un adăpost local sau cuiva  care va aprecia bunurile tale.


Horoscop - 28 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Deschide-te, Balanță. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând în atenție sectorul tău de secrete.
Este posibil să trăiești un moment în care gărzile tale cad și te deschizi brusc către ceilalți. Este posibil să vă aflați într-un moment în care răni din trecut s-au vindecat. Acum ești pregătit să îi ajuți pe alții care se află acolo unde ai fost și tu odată.

 

Horoscop - 28 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău de angajamente.
Vă puteți răzgândi în legătură cu o despărțire sau legată de o persoană cu care v-ați întâlnit. Ai putea vedea că există mai multă speranță decât credeai cândva. Dacă ați fost despărțit de un fost iubit, acesta ar putea încerca să vă trimită mesaje, să vă sune sau să vă ceară să vă revadă.

 

Horoscop - 28 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai grijă de tine, Săgetătorule. Luna este în conjunctură  cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău de sănătate. Acesta este un moment excelent pentru a vă schimba rutina de antrenament și pentru a amesteca lucrurile. Poate că puteți merge la înot în loc să faceți cardio. Dacă dieta ta are nevoie de o actualizare, mergi la cumpărături de alimente și explorează noi idei de rețete.


Horoscop - 28 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Găsește-ți pasiunea, Capricorn. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău de creativitate. Acesta este un moment minunat pentru artă și pentru a face meșteșuguri. S-ar putea să vrei să pictezi sau să te dedici unei pasiuni mai vechi, cum ar fi muzica. 

 

Horoscop - 28 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Întinde mâna către oamenii pe care îi iubești, Vărsătorule. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău de casă și familie. Este posibil să aflați vești despre o rudă.
Dacă plănuiți o călătorie pentru a vizita familia, verificați planurile de călătorie. Interesați-vă despre orice reuniune viitoare la care ați putea dori să participați.

 

Horoscop - 28 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Spune ce gândești, Pești. Luna este în conjunctură cu planeta Uranus, aducând atenția asupra sectorului tău de comunicare. Momentul adevărului nu este întotdeauna planificat.
Dar atunci când se ivește fereastra de oportunitate și poți scoate lucrurile la iveală, de ce să refuzi o ocazie atât de extraordinară?Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 mai 2022, 20:08 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience