Horoscop, 28 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 28 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Toată lumea se confruntă cu sindromul impostorului la un moment dat. Teama ta de eșec este plauzibilă pentru că nu ai mai făcut asta niciodată. Dar, odată ce îți vei pune în minte faptul că aceasta este o provocare pentru care ai muncit, vei începe să te imaginezi evoluând în persoana care trebuie să devii.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta a fost o prietenie pentru un sezon. Este posibil să fi crezut că nimic pe lume nu vă poate despărți pe voi doi. Dar viața v-a dus pe amândoi în direcții noi, iar acum v-ați îndepărtat unul de celălalt. Este timpul să fiți prieteni îndepărtați, chiar dacă în inima voastră va exista întotdeauna dragoste pentru timpul pe care l-ați petrecut ca buni prieteni.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

La locul de muncă, sunt câteva lucruri pe care ai vrea să le tai de pe listă. Știi că ești doar o singură persoană și că faci tot ce poți. Dar delegarea unei sarcini cuiva care se poate descurca și o poate face mult mai bine decât tine este cel mai bine pentru companie, iar acesta este obiectivul pe care îl vei urmări.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Unele convingeri funcționau când erai mai tânăr, dar acum, că te-ai transformat într-un adult frumos, independent și cu gândire critică, știi mai bine. Știi că nu este înțelept să crezi în basme sau în poveștile pe care ți le-au spus alții. Trebuie să afli singur anumite lucruri.


Leu (23 iulie - 22 august)

Secretele par să dețină multă putere, dar odată ce sunt scoase la lumină nu mai sunt atât de înfricoșătoare pe cât credeai. Ești gata să te deschizi și să împărtășești lucrurile pe care le-ai ținut pentru tine. O surpriză pe care ai putea-o descoperi este că un prieten știa deja și aștepta doar să i-o spui cu voce tare.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Relația ta trece prin niște schimbări și este momentul să redefinești ceea ce vrei să trăiești în cuplu.
Atunci când dragostea este încă acolo, poate fi înfricoșător să simți o deconectare emoțională, dar există întotdeauna o modalitate de a vă apropia din nou dacă amândoi sunteți dispuși să faceți această muncă.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să existe un mod nou și mai eficient de a face o treabă pe care credeai că o puteai rezolva doat în stilul clasic. Astăzi, explorează opțiunile și oportunitățile de a folosi tehnologia sau resursele externe pentru a scăpa de sarcinile banale și a economisi timp.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Romantismul nu este întotdeauna la fel pentru toată lumea. Ceea ce ție ți se pare a fi romantic poate fi mult diferit de partenerul tău. Astăzi, căutați modalități de a vă întâlni la mijloc. S-ar putea să nu știi cum va arăta acest lucru, dar pentru a te reconecta în viața ta amoroasă, este esențial să încerci.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sunteți gata să vă revendicați libertatea și să fiți cel care ia deciziile. S-ar putea să îți asumi mult mai multe responsabilități decât ești obișnuit în această săptămână, dar atunci când libertatea îți strigă numele, nu te gândești de două ori la ceea ce trebuie făcut pentru a o revendica.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este nevoie de un singur cuvânt pentru a sparge zidul construit în timpul unei certuri. S-ar putea să tânjești ca un prieten să spună că îi pare rău și să își ceară scuze pentru comportamentul său. Mândria a stat în cale, dar odată cu venirea noului an, s-ar putea ca ei să înceapă să vadă lucrurile într-o nouă lumină și să se răzgândească.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un an nou. Un nou tu și ești gata să îți faci prieteni cu interese similare. Este timpul să te rupi de prieteniile toxice și să începi să își găsești alte anturaje.  Verifică grupurile de oameni cu pasiuni similare sau urmează un curs care îți permite să înveți și să discuți cu alte persoane cu aceleași interese ca și tine.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești gata să îți duci cariera într-o nouă direcție și, pentru a face asta; vei dori să nu te mai ocupi de lucruri care nu se mai potrivesc cu obiectivele tale pe termen lung. Planificați să aveți o discuție cu șeful dvs. pentru a vedea dacă există oportunități de promovare pentru care vă calificați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel