Horoscop, 28 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Se observă cheltuieli, dar şi promisiuni de bani

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, vineri, 28 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 28 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Sunt ceva plăți obligatorii de făcut pentru că altfel o s-aveţi de achitat amenzi şi n-o să staţi prea bine cu banii - cel mai bine să fiţi cu cheltuielile la zi. Poaşte daţi o fugă cu maşina în service ca să vă siguraţi că e totul funcţional să n-aveţi surprize la volan dacă plecaţi la drum.

TAUR

Întrevedere cu oamenii care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să lămuriţi acele chestiuni care ţin de sfera profesională şi alegeţi cu cine să lucraţi. O să vă ocupaţi şi de casă şi de familie şi o să puteţi face şi câţiva paşi pe afară ca să vă dezmorţiţi.

 GEMENI

Se observă cheltuieli, dar şi promisiuni de bani, din colaborări, sau din sumele în plus pe care le va aduce partenerul de cuplu. Vă mai gândiţi până luni dacă sunteţi dispuşi să prelungiţi o colaborare, sau să vă orientaţi spre altceva, care va fi mai rentabil.

RAC

O să recuperaţi nişte bani şi se poate să daţi o raită pe la magazine, fie şi online ca să vă luaţi ce vă trebuie, poate faceţi o aprovizionare en-gros pentru un party, sau plecaţi din oraş. O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile familiale ca să puteţi ieşi pe undeva , în plimbare, la un film, la un spectacol.

LEU

Veşti cam amestecate la voi şi o să alegeţi părţile bune, ca să alimentaţi optimismul, să puteţi face treabă ca lumea, şi să nu vă demoralizeze o veste mai puţin bună. Se poate să puneţi umărul la pregătirea unui eveniment care v-ar aduce şi vouă un plus de vizibilitate că o să iasă ceva frumos.

 FECIOARĂ

Se pare că o să onoraţi invitaţia unor prieteni care vă invită pe la ei în altă localitate şi n-o să rataţi o astfel de decizie c-o să fie un minunat respiro. Se poate să se contramandeze o reuniune cu prietenii, dar o să puneţi în locul ei o preocupare deconectantă şi tot bine o să fie.

 BALANŢA

O să scoateţi din banii puşi deoparte ca să puteţi pleca într-o excursie, să mai vedeţi alte locuri şi alţi oameni ca să vă detaşaţi de stresul cotidian. E momentul să vă îngrijiti şi de voi, să alegeţi o plimbare în parc, înotul la piscină să vă detensionaţi.

SCORPION

O să reluaţi o negociere care nici măcar nu trebuie să se încheie azi, ci o să vă puteţi gândi şi în weekend să vedeţi dacă vă încumetaţi, sau nu. Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta, şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi dacă vă mai vedeţi împreună.

 SĂGETĂTOR

E o vânzoleală la contul bancar poate pentru că scoateţi banii dintr-un depozit, şi o să aveţi de cheltuială, sau poate pentru că vi s-a aprobat un credit. Aţi putea da o fugă prin ţară, pe undeva, dacă nu chiar şi prin străinătate ca să vă mai spălaţi gândurile.

 CAPRICORN

O să revină cineva cu intenţii, clare, de relaţie serioasă, de căsătorie, dacă n-aveţi pe nimeni şi o să vă bucuraţi că se mai poate face ceva, să fiţi împreună. O să vă ocupaţi de copii, îi duceţi acolo unde le-aţi promis, poate e o zi aniversară şi pregătiţi un mini party.

 VĂRSĂTOR

Poate v-aţi propus să răsturnaţi casa cu susul în jos, să reamenajaţi interiorul, faceţi şi curăţenie şi o să vă pregătiţi, probabil şi de niscaiva musafiri. Poate aveţi o datorie morală faţă de cineva care e bolnav şi o să trebuiască să-i faceţi o vizită, să-i duceţi medicamente, mâncare.

PEŞTI

Se adună grupul de prieteni ca să plecaţi undeva în excursie, să vă aerisiţi, să revedeţi şi nişte prieteni, rude, ca să vă încărcaţi, sufleteşte cu iubirea lor. Poate are loc o întâlnire cu grupul ca să reluaţi o activitate de timp liber, poate practicaţi un sport , vă duceţi la aer curat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel