Horoscop 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care renaște

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 27 mai - 2 iunie 2024.

Berbec

Berbecul va deveni mai visător. Se întoarce în trecut, îl copleșesc amintirile, e mai pasiv, nu-l prea interesează. E mai familist, adică se ocupă mai mult de casă. Seara sau noaptea devine noctambul şi începe să viseze. Tu vorbești cu el, dar el nu te aude. Are și el dreptul ca o săptămână să fie apăsat de emoții puternice și să-și reconsidere toate amintirile din trecut.

Taur

Taurii vor avea de-a face cu multe iluzii și rea-credință din partea celor din jur. Se vor simți abandonați și trădați, prinși într-o situație de care nu pot scăpa momentan. Aceste sentimente sunt reversul medaliei pentru binele pe care l-au făcut cu o săptămână înainte.

Gemeni

Gemenii au o carte negativă. Au parte de prea multă rea credință din partea celor din jurul lor. Se simt abandonați și chiar trădați. Sunt prizonierii unor situații și nu pot face nimic deocamdată.

Rac

Un val de schimbare pozitivă va veni, aducând posibilitatea de a călători.

Leu

Veți avea succes pe toate planurile. Aceasta este simbolul unei reușite totale, cu un deznodământ fericit într-o situație care vi s-a dat.

Fecioară

O săptămână variată, cu momente bune și rele, pasiune și supărare, și un strop de posesivitate. Fiți atenți cum gestionați banii, deoarece ar putea exista și pierderi financiare.

Balanță

Balanțele vor renaște. Vor simți nevoia de mai multă libertate și vor încerca să se salveze dintr-o situație dificilă. Cu toate acestea, veștile bune sau întoarcerea unei persoane dragi le vor îmbunătăți sănătatea și starea de spirit.

Scorpion

Soarele a ieșit pentru Scorpioni. Acum se pot bucura de fericire și reușită pe toate planurile. Meritele le vor fi recunoscute, iar situațiile care le-au dat bătăi de cap se vor clarifica. Vor demonstra vitalitate și vor avea succes în tot ceea ce întreprind.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o protecție puternică din partea unei personalități marcante sau a unei persoane cu autoritate. Fiți încrezători, sunteți pe calea cea bună, chiar dacă uneori nu aveți încredere că ceea ce face cineva pentru voi este în avantajul vostru.

Capricorn

Va fi o săptămână în care veți comunica intens, cu telefoane care sună constant și mesaje primite. Este posibil să faceți o deplasare sau să participați la o reuniune de familie. Pentru cei singuri, poate apărea o atracție, mai mult intelectuală decât fizică.

Vărsător

O săptămână de ambiguitate, ezitare și îndoială. Veți simți nevoia de a face o alegere, dar pasivitatea vă va împiedica să acționați. Pentru a avea succes, trebuie să reflectați înainte de a lua o decizie.

Pești

Veți avea o energie bine direcționată, fiind activi și dominând situația. Plini de dinamism și combativitate, aceste calități vă vor aduce succesul în relațiile post-pasionale. Forța voastră de atracție fizică și magnetică va fi la cote foarte înalte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel