Horoscop 27 mai - 2 iunie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Soarele intrat în Gemeni, cu progresiile solare pentru săptămâna următoare, activează dorul de ducă, de socializare, de comunicare. Banii și dragostea la control! Aspecte care țin de karmă și lucrurile vor funcționa exact în acest sens. Atenție la alții, axa karmică e în Berbec și Balanță. La alții va funcționa legea talionului.

Taur

Soarele a părăsit constelația Taurului și s-a instalat comod în Gemeni. Viața voastră caută conotații noi, pivotale și justificative. Reperele pivotale sunt de ordin financiar. Bani pentru trai zilnic la unii, anumite tranzacții, investiții la alții. Unii își pot schimba și adresa din buletin, apar niște reglări de conturi, în anumite situații. Mulți pot să folosească banii și să investească în ei, poate în sănătate sau în dragoste, care trece prin stomac.

Gemeni

Soarele în Gemeni, Venus în Gemeni anunță o săptămână cu aspecte sută la sută noi și originale, din punct de vedere astrologic. Jupiter în Gemeni e în cădere, deci ce era nou săptămâna trecută la Taur va deveni noutate la voi. Un fel de predare de ștafetă, de ruletă rusească pentru alții care încearcă să își testeze capacitatea de seducție. Ține de fiecare în parte. Unii pot avea anumite probleme pe relația cu cineva, autoritățile, justiția, iar unii chiar de conștiință.

Rac

Progresiile solare vin cu un soi de avertisment, iar la unii cu un ultimatum: sănătatea la control! E important să fiți atenți la relația cu tradiția, cu glia, cu plantele de leac. Din punct de vedere astrovibrațional, energia voastră poate să fie afectată. Relația cu natura, eliminarea energiei negative și atragerea celei pozitive din Univers sună foarte frumos și indică niște căi pur teoretice. Cu astrograma ta vei înțelege care sunt căile de evoluție și de corectare vibrațională pe sănătate, pe organism, unde pot apărea pete pe aură.

Leu

Vă aduceți aminte vechiul dicton cu „aici sunt banii dumneavoastră?” Deci, ce faceți, unde sunt? Săpați adânc pentru talanți pentru că săptămâna are un dicton clasic, gen verset. Unii trebuie să investească în sănătate și aici e vorba de investigații și terapii complementare, purificare cu apă de izvor.

Fecioară

Trebuie neapărat să eliminați energia negativă acumulată. Nu puteți să funcționați altfel, nu puteți munci, nu puteți face bani. Parcă acum, mai mult ca niciodată, este nevoie de a fi conștienți că organismul are nevoie de principii noi de funcționare. Vă doriți să trăiți în dragoste, nu în război. Nu aveți nevoie de conflicte. Se spune că există tot soiul de aspecte care țin de relația cu cei dragi, cu cei apropiați.

Balanță

Un mare secret previzional: încă e bine, la unii nu va fi! Profitați și rezolvați chestiuni restante, va fi mai greu cu cât înaintați în săptămânile și lunile ce vin. Vor apărea anumite blocaje karmice pe care nici cu gândul nu le bănuiți, încă. Încercați să vă mobilizați acum, să fiți eficienți, să rezolvați până vine aspectul respectiv, pentru că el va fi mai detensionat.

Scorpion

Opoziția Lunii cu Mercur și Uranus, apoi cu norocul divin, face selecție între cei care tună și fulgeră, de la aspectul two malefic kisses, și cei care își pot vindeca rănile. Este un aspect karmic important.

Săgetător

Se agită spiritele în paradisul conjugal, acolo unde sunt asocierile, parteneriatele, colaborările cu folos. Depinde de voi. Dacă vă doriți să stați retrași, izolați, tot va veni o zi în care veți fi aruncați în arenă. Într-o formă sau alta, metaforic vorbind, trebuie să fiți pregătiți.

Capricorn

Luna va separa apele în săptămâna care vine. Unii vor acorda atenție maximă sănătății, vindecării, revenirii organismului în parametri normali. Acolo unde sunt reparațiile clasice, curente, capitale și cei care vor munci pe săturate, pentru beneficii directe, unde sunt banii, câștigurile.

Vărsător

Preocupări maxime legate de copii, de creativitate, de dragoste în tot și în toate. E o chestiune care ține, mai degrabă, de credință. Diferă pentru că suntem construiți diferit și preocupările noastre au un target. Cei care sunt foarte tineri sau foarte în vârstă se vor duce către copii, nepoți, ceilalți se vor duce spre creativitate sau iubirea adevărată, consistentă, nu trupească.

Pești

Opoziția Saturn cu Lilith se vrea un corset foarte strâmt pentru voi, în special pentru spiritele superioare care înțeleg ce înseamnă evoluția și rațiunea de a face bine, dând de la tine. Pentru alții, se poate dovedi a fi o povară. Aveți nevoie de un sfătuitor, de o consiliere pentru a înțelege cum să depășiți situația și să vă eliberați de constrângerile ce se conturează acum.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel