Horoscop 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Unsplash.com/ autor nine koepfer
Descriere foto: Unsplash.com/ autor nine koepfer

Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


În această săptămână, te vei bucura de beneficiile timpului petrecut singur. Este ceea ce era necesar, în plus, le oferă persoanelor din viața ta conștiința faptului că ai nevoie de intimitatea ta și că acest lucru nu este un lucru rău. Ai muncit pentru acest timp liber și alegi să îl petreci singur, apucându-te de activități creative. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Există momente în care a fi cel mai bun prieten al tuturor te obosește, iar această săptămână este una dintre ele. În timp ce tu vrei întotdeauna să menții petrecerea în desfășurare, cu siguranță vei da peste câțiva prieteni vechi în această săptămână care vor doar să dărâme totul.
Și la cine vor apela în ceasul lor de disperare?  Pregătește-te să fii încolțit: poveștile lacrimogene vor "veni spre tine".

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

OK, este ultima săptămână și ai de luat niște decizii serioase. Numărul unu dintre ele este modul în care poți cere respect în afaceri, în viitorul apropiat.

Nu vrei să cobori la salariu, dar totuși nu ai reușit să obții de la angajatorul tău ceea ce simți că îți dorești - și se pare că a uitat și de pachetul de prime de vacanță, anul acesta.

Săptămâna aceasta îți oferă suficient timp pentru a te gândi cum să obții mai mulți bani în anul următor.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Aceasta este o săptămână în care ești absolut încurajat să intri în rutina ta de îngrijire de sine și să te bucuri de toate momentele de liniște și relaxare pe care le poți obține.

Se pare că ai parte de lucruri intense și pozitive la început de an - săptămâna aceasta poate fi despre a o lua mai ușor.

Știi că va fi din ce în ce mai bine, așa că de ce să nu o lași mai moale înainte de începerea adevăratelor festivități.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta ai putea ajunge să iei o decizie majoră în viața ta.
Ești atras de două lucruri: dragostea și cariera ta. Dragostea merge bine, dar cariera ta pare să fi plonjat în abis și nu știi ce să faci pentru a o relansa.

Ei bine, folosește energia din această ultimă săptămână ca un impuls pentru a începe să îți planifici recuperarea. Cariera ta ESTE importantă și nu o lăsa să alunece în gol.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ești pe punctul de a renunța la relația ta actuală, însă nu știi ce să faci în această privință.

Ceva trebuie să cedeze, cum se spune, iar adevărul este că te simți chiar romantic și oarecum nostalgic.

S-ar putea să faci greșeala în această săptămână de a vorbi despre o veche iubire cu actualul tău partener - proastă idee. Nu te preocupa să faci pe altcineva să se simtă prost doar pentru că tu nute simți bine. Ai grijă de tine însuți și toate celelalte se vor aranja.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Unii se gândesc la trecut în această săptămână, dar tu ești sută la sută investit în gânduri de viitor. Ești un bun muncitor și un excelent om de afaceri și îți dorești mai mult de atât în viitor.

Profită de această săptămână pentru a-ți enumera prioritățile și apoi fă un efort realist pentru a îndeplini sarcinile de pe listă. Ce înseamnă cel mai mult pentru tine în anul care vine? Enumeră aceste lucruri astfel încât să încerci să le realizezi pe toate.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Și tu vei lua din nou legătura cu vechi prieteni, iar această întâlnire poate aduce cu sine un nou tip de inspirație pentru tine. Cineva din viața ta s-a orientat spre creație și vrea să te implici și tu.

Poate fi vorba despre muzică sau literatură, iar talentul tău este necesar aici, chiar și pentru o simplă consultanță. Ești lăudat în această săptămână pentru inteligența ta și, dacă alegi, ai putea începe o carieră cu totul nouă, bazată pe ideile tale și pe ochiul tău avizat.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei pune presiune pe tine însuți în această ultimă săptămână a anului. De fapt, abia aștepți să se termine totul, deoarece această perioadă a anului este întotdeauna un mare "joc de așteptare" pentru tine.

Nemulțumit de „recolta” de anul acesta, vei sta deoparte și vei evalua ce anume poți face pentru a aduce mai mult, anul viitor.

Săptămâna aceasta este despre planificare, concentrare și promisiunea de a te descurca mai bine în anul care vine.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această ultimă săptămână este o plictiseală regală pentru tine. Ideea de a ieși în oraș în noaptea de Revelion ți se pare atât de obligatorie și neautentică, încât, dacă ar fi după tine, ai sta acasă, ai sorbi șampanie toată noaptea și te-ai uita la seriale.

Bineînțeles, ai un partener care este sufletul petrecerii și care va avea nevoie de tine la braț, așa că bănuiesc că va trebui să rânjești și să suporți. 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei lua calea melancoliei, deoarece amintirile nu vor face decât să se reverse asupra ta.

Aceasta nu este cea mai bună săptămână a ta și sunt o mulțime de amintiri cu care trebuie să te confrunți. Îți vei aminti de cei care nu mai sunt alături de tine și de relațiile din trecut care au avut o șansă, dar care nu au ajuns nicăieri.

Simți o iubire profundă în această săptămână, dar și o suferință profundă. Totul va fi bine, Vărsătorule. 

 

Pești
(19 februarie - 10 martie)

Este timpul să te aduni, Pești, iar ceea ce înseamnă asta este că ții un secret de ceva vreme, probabil are legătură cu viața ta amoroasă, iar dacă este exprimat cu voce tare, s-ar putea să ajungă să distrugă ceea ce aveți.

Fă-ți o favoare. Rezolvă acest lucru în mintea ta. Nu vei pune capăt relației tale, așa că nu ispiti lucrurile. Păstrează-ți gândurile pentru tine, pentru că ceea ce iese din gura ta săptămâna aceasta și ar putea răni pe cineva pe care îl iubești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel