HOROSCOP 27 aprilie. BERBECII se enervează din cauza banilor, iar pe LEI nimeni nu-i înțelege! ZODIAC complet

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Robin Higgins
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Robin Higgins

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Te vei enerva, astăzi, pentru că vei avea impresia că pierzi controlul. Te bazai pe nişte bani, dar nu mai sunt acolo. Vei avea tot felul de frici și vei încerca să bravezi la suprafaţă. Dă-ţi timp!

TAUR

Vreţi ca lucrurile să fie ca voi. V-aţi săturat de instabilitatea oamenilor. Orice negociere pe care o veţi face astăzi va fi dură. Vreţi să fie că voi!

GEMENI

Încercaţi, astăzi, să nu intraţi în discuţii ciudate cu colegii de muncă. Nu trebuie să ştie nimeni nimic despre viaţa voastră personală. De fiecare dată când apar momente de invidie, vedeţi de ce vin. 

RAC

Luaţi decizii, astăzi. Este o zi foarte bună pentru aşa ceva. Comunicaţi mult mai uşor ce aveţi de spus.

LEU

Aveţi senzaţia că nimeni nu vă înțelege, că nimeni nu vă vede, că nimeni nu vă apreciază la adevărata valoare. Vă plângeţi. Ar trebui să vă dați seama de ce să victimizaţi. Trebuie să vă acceptaţi condiţia.

FECIOARĂ

Capacitatea de a-i împinge pe ceilalţi, să îi motivaţi va fi foarte mare. Aveţi posibilitatea de a conecta oameni, astăzi. 

Vedeți horoscopul complet pe DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel