Horoscop, 27 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Se anunţă bani de recuperat

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic,joi, 27 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 27 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care poate fi şi din sfera afaceri şi prindeţi o colaborare de excepţie şi să păstraţi legătura, să mai lucraţi şi cu alte ocazii. Încă mai puteţi spera la o împăcare cu fiinţa iubită ca să vă puteţi întemeia şi voi o familie.

TAUR

Poate vi se oferă ceva nou de lucru şi trebuie să vă faceţi timp, printre picături, că mai sunt restanțe de care nu puteţi scăpa cu una, cu două. E bine să vă îngrijiti de sănătate ca să nu vină Jupiter din mai şi să amplifice totul, că e momentul să urmaţi un tratament.

 GEMENI

Se pare că mai aveţi nişte rămăşiţe de bani şi or să vă ajungă de cheltuială, deocamdată. De restul banilor vorbim după 7 mai, când vine altă tranşă. Se repară, ca prin minune, o relaţie sentimentală şi daţi uitării toate neînţelegerile, mergeţi mai departe şi o să fiţi fericiţi.

 RAC

Se rezolvă ceva care v-a dat mult de furcă, poate are legătură cu banii, dar şi cu actele, poate aveaţi de semnat un contract şi situaţia se va tergiversa. O să faceţi curăţenie la prieteni şi o să-i păstraţi pe cei care se ţin de cuvânt când promit ceva.

 LEU

Poate vă alegeţi cu o colaborare de care o să fiţi încântaţi c-aveţi nevoie de bani în plus ca să puteţi pleca şi voi în concediu, să aveţi de buzunar. Şefii sunt pretenţioşi, vă monitorizează şi o să vă străduiţi să ţineţi pasul cu ce vă cer şi o să vă puteţi înţelege.

 FECIOARĂ

E posibil să aveţi program de studiu, s-aveţi şi examene şi să reglaţi o situaţie care părea incompletă, vă lipseau note, calificative, recomandări, avize favorabile. Poate plănuiţi o plecare în străinătate ca să vă perfecţionaţi într-un domeniu, şi fie o să urmaţi nişte cursuri, fie o să lucraţi ceva.

 BALANŢĂ

Se anunţă bani de recuperat şi totodată o să fie absolută nevoie să vă achitaţi de nişte datorii, ca să nu încasaţi amenzi. Poate v-au rămas nişte aspecte legate de sănătate pe care-ar fi bine să le luaţi în serios.

SCORPION

Sunt acte de semnat. Or fi nişte rectificări, mai sunt şi de reactualizat carduri, buletin, paşaport dacă vreţi să călătoriţi în străinătate şi vedeţi şi legitimaţiile. Se poate să reziliaţi un contract şi să optaţi în favoarea altuia ca să vă asiguraţi un alt confort financiar.

 SĂGETĂTOR

O să perfecționați comunicarea cu anturajul şi veţi face echipă atât la treabă, cât şi la preocupările care vă deconectează, la excursii, plimbări. E cineva care nu v-a putut uita, vă va căuta, vine cu promisiuni de viaţa frumoasă în doi şi o să vă încercaţi şansa de a fi împreună.

 CAPRICORN

E bine să daţi dovadă de diplomaţie în relaţia cu şefii că sunt nişte fricţiuni pe care ar fi indicat să le evitaţi ca o să treacă, imediat, perioada asta. E cineva din trecutul sentimental care mai are ceva de adăugat, sau de întrebat şi o să ieşiţi la o cafea, sau vorbiţi doar la telefon.

 VĂRSĂTOR

Se poate să vă interesaţi de o casă, pe care vreţi s-o cumpăraţi, ori s-o închiriaţi, şi să vedeţi cum staţi cu finanţele, că poate e nevoie de un credit bancar. Apar nişte semne de epuizare şi fie vă duceţi la medic, fie vă menajaţi un pic să vă refaceţi, din mers.

 PEŞTI

E posibil să faceţi o schimbare de macaz în carieră şi să intraţi într-un parteneriat care să v-aducă stabilitate financiară şi relaţii care să vă menţină în mediul acesta de afaceri. E bine să verificaţi lista datoriilor, a cheltuielilor ca să nu apară un dezechilibru bugetar şi să rămâneţi în pană de bani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel