Horoscop - 27 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 27 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 27 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu pune toate lucrurile la inimă, Berbec. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa solară a identității personale. 

Acesta este momentul perfect pentru a cultiva o nouă rutină și pentru a face lucruri pe care în mod normal nu încerci să le faci de frică.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Observi oamenii pentru ceea ce sunt, iar modul în care te tratează va defini relația dintre voi. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, așa că fii atent.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Întotdeauna există acel prieten care agită apele și te face să te simți supărat, Gemeni. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a prieteniilor. 

Este important să încerci să ierți oamenii atunci când poți. S-ar putea să ți se pară că este super dificil, mai ales când ai făcut atât de multe pentru ca lucrurile să funcționeze, dar iertarea este un cadou pe care ți-l faci ție însuți.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a carierei și a statutului social.

Acesta este momentul tău de a străluci, așa că evidențiază-ți cele mai bune trăsături, abilități și atribute, punând accent pe ceea ce îți place cel mai mult să faci.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Fereastra de întoarcere la școală este deschisă, dar în curând se va închide. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a învățământului superior.

Nu aștepta prea mult pentru a te înscrie la cursuri sau pentru a te apuca de un curs care nu necesită participarea la facultate. Planifică-ți o sesiune de vizită și pune multe întrebări.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Poți să concurezi bine și să câștigi, Fecioară. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a resurselor comune. 

Ceea ce ai nevoie îți aparține de drept, dar dacă o persoană încearcă să te submineze, poate câștiga ceva la început, dar pierde totul la final. 

Horoscop - 27 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba de a renunța la toate drepturile tale de dragul altei persoane, trebuie să ai grijă să nu faci acest lucru din cauza vinovăției sau a sentimentului că trebuie să o faci pentru ca relația ta să funcționeze. 

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a angajamentului. Iar această energie înflăcărată îți oferă șansa de a gândi limpede și de a face o alegere dificilă, fără să te simți vinovat că faci ceea ce este mai bine pentru tine.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceva trebuie să se schimbe, Scorpionule. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a rutinelor zilnice. 

Ce nu mai funcționează pentru tine așa cum o făcea înainte? Încearcă ceva ce nu ai mai făcut până acum. Nu lăsa ca teama de a face ceva nou să te determine să nu încerci deloc.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Folosește-ți imaginația și fă ceva frumos de la zero. 

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a creativității. Exprimă acea parte din tine care va ajuta ca totul să prindă viață și să îți dă un puternic sentiment de identitate și scop. 

Horoscop - 27 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Unele rude pur și simplu nu se înțeleg, indiferent cât de mult încerci să păstrezi pacea. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a căminului și a familiei. 

Poate exista o energie puțin perturbatoare toată săptămâna și să provoace diviziuni și unele răfuieli. Ia ce poți cu binișorul și cu sarea și lasă restul pentru mâine.

Horoscop - 27 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Spune ceea ce știți, pentru că onestitatea este cea mai bună politică și te ajută să rămâi departe de probleme.

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a comunicării. Dă telefoane importante și solicită ceea ce ai nevoie prin intermediul online, pentru a evita să ratezi ceea ce îți dorești în viața ta. 

Horoscop - 27 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a banilor. 

Astăzi, un pic de terapie de retail poate fi un lucru bun de încercat. Încearcă să te distrezi în timp ce faci cumpărături pentru prieteni și pentru tine, de asemenea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel