Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal. 26 septembrie -2 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Horoscopul săptămânal îți aduce o respingere, și una la care nu te așteptai. De fapt, erai atât de încrezător că vei fi acceptată și iubită pentru eforturile tale, încât atunci când vei fi respinsă, vei simți un fel de durere disperată.
Orgoliul tău va fi complet distrus și îți va lua câteva zile să treci peste asta; cu toate acestea, vei trece peste. Șocul inițial de a fi refuzat, când tot ce așteptai era acceptarea, este cel care te va da peste cap, dar, în cele din urmă, totul se va rezolva de la sine.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ultimul lucru la care te așteptai să se întâmple săptămâna aceasta este ca cineva din trecutul partenerului tău romantic să iasă la suprafață, cerșind atenție. Partenerul tău va fi șocat de apariția lor și nu le va da atenție și, deși acest lucru te va bucura, tot vei fi împovărat de apariția bruscă a acestei persoane, deoarece este atât nedorită, cât și neapreciată. Nu aveți de ce să vă faceți griji și întregul eveniment îl va deranja pe partenerul dvs. mai mult decât pe dvs. Această persoană din trecut va dispărea în decurs de o săptămână, deci chiar nu există nicio problemă aici. Doar o supărare temporară.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Partea bună este că nimic nu este personal în această săptămână, totuși, vor exista conflicte la locul de muncă și vei fi implicat. Așadar, indiferent dacă este personal sau nu, nu contează, pentru că vei fi atras într-o dramă de proporții atât de mari încât va ajunge să te enerveze, iar de fiecare dată când te enervezi așa, începi să gândești negativ. Aceasta este partea de care nu ai nevoie. Nu ai nevoie de o scuză pentru a te simți prost sau pentru a lua lucrurile personal, mai ales când știi că nu tu ești problema aici.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Singurul lucru pe care îl simți cu adevărat este experiența ta de săptămâna aceasta este una în care munca este non-stop și oarecum obositoare. S-ar putea să tragi de povară și pentru mai mult decât pentru tine, deoarece astrele par să sugereze că există cineva în viața ta pe care trebuie să îl susții și care nu își duce singur greutatea.
Acest lucru ar putea aduce resentimente din partea ta, deoarece nu simți că te-ai angajat să duci problemele unei alte persoane. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Vei constata că, deși faci toate lucrurile bune în această săptămână, nu ești apreciat așa cum ți-ai dori. S-ar putea chiar să ți se spună că tot ce ai mai bun nu este suficient de bun, iar acest tip de discuție te va trimite în crize de furie. Chiar încerci să fii bună și amabilă, dar dacă nu asta își doresc "ei", atunci cu siguranță le vei arăta și cealaltă față a monedei. Te-ai putea enerva cu ușurință în această săptămână și totul se reduce la faptul că vrei ca toată lumea să fie de acord cu tine și să te aplaude pentru eforturile tale.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

La prima vedere, săptămâna pare să meargă bine, doar că, dintr-un motiv oarecare, ai mintea în trecut și ori de câte ori "te duci acolo" ai tendința de a aduce la suprafață și amintirile vechi ale unei iubiri care ți-a greșit.
Pur și simplu nu te poți abține, Fecioară, căci ai tendința de a te răsfăța cu sentimentele rele ca și cum ar fi o masă delicioasă. Săptămâna aceasta vei revedea niște dureri de inimă vechi și moarte, iar dacă îți lași mintea să călătorească prea departe, vei ajunge chiar să te simți geloasă că această persoană din trecut a mers mai departe fără tine.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai impresia că ai făcut tot ce ai putut pentru a crea situația perfectă, iar acum, totul este ca de obicei. Săptămâna aceasta te face să trăiești în viitor, ceea ce înseamnă că nu acorzi prea multă atenție la nimic din ceea ce există în prezent.  Acest lucru ar putea duce și la uitare, dar simți că ai făcut tot ce era necesar pentru săptămâna aceasta și că este timpul să te concentrezi doar pe viitor. Într-un fel, este un lucru foarte bun, deoarece ești foarte încărcat și inspirat. Săptămâna aceasta vei planifica proiecte mari pentru restul anului.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te vei simți ca un paria total în această săptămână, deoarece ideile și opiniile tale sunt total diferite de cele ale tuturor celor din jurul tău. Și, îți place să fie așa. Îți place să fii cel diferit și, într-un fel, asta îți dă putere. Nu ți-a fost niciodată teamă să fii diferit, iar această săptămână te pune literalmente în dezacord cu aproape toți cei pe care îi cunoști, ceea ce îți alimentează ego-ul și îți dă sentimentul că ești cu adevărat rebelul grupului și în mod fericit.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești predispus să trăiești în trecut și în această săptămână, deoarece amintirile par să-ți acapareze mintea și, așa cum ar veni, aceste amintiri sunt legate de dragoste și de iubirea pierdută. Știi că trebuie să înveți din trecut și, chiar dacă o faci și ai crescut foarte mult, ești încă atașată de insultele venite din partea cuiva pe care l-ai iubit cândva și cum nu poți uita ce ți-a spus. Fă cum face Săgetătorul și canalizează totul în artă.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești pe cale să te implici în ceva pe care l-ai putea numi "subversiv" în cursul acestei săptămâni și, deși la început s-ar putea să abordezi acest lucru cu timiditate și o oarecare ezitare, în momentul în care îți vei da seama cum să te implici cum trebuie, te vei da cu totul pe mâna părții întunecate. Da, Capricornule, ești pe cale să faci parte din ceva foarte întunecat și rău, iar acest lucru ar putea fi de fapt exact ceea ce aveai nevoie pentru a te simți rebel și neproprietar.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea ca săptămâna aceasta să te confrunți cu o situație care îți dă total peste cap și te face să reacționezi teribil la ceva ce ai auzit. Ceea ce te deranjează cel mai mult este că nu te așteptai să reacționezi în acest fel și chiar nu te așteptai la genul de dramă pe care chiar tu o vei provoca. Echilibrul tău este mult dezechilibrat în această săptămână, Vărsătorule, iar acest lucru te dezamăgește, pentru că tocmai începuseși să te consideri echilibrat. Se pare că mai ai încă ceva de lucru în acest departament.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

În timp ce lucrurile par să meargă în favoarea ta în această săptămână, Pești, ar fi bine să o lași mai moale când vine vorba de a-ți etala câștigurile materiale. Ești pe deplin îndreptățit să cumperi și să deții lucruri, mai ales când ai muncit atât de mult pentru averea ta, dar este recomandat să te dai mai puțin în spectacol și mai mult să te inviți înăuntru. Împărtășește ceea ce ai cu cei pe care îi iubești, mai degrabă decât să le arunci în față. Ești norocos; cel mai bine este să apreciezi și să ai recunoștință în acest caz.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel