Horoscop 26 iulie - 1 august. Trei zodii au o săptămână EXCELENTĂ. Reușite pe toate planurile

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor bruce mars
Descriere foto: Unsplash.com/ autor bruce mars

Trei semne zodiacale care vor avea o săptămână excelentă începând cu 26 iulie 2021.

Finalul lunii iulie vine ca un bilanț al acțiunilor noastre, dar și ca o recompensă pentru câteva zodii. Se duc grijile, începe relaxarea.

Săptămâna aceasta începe cu Soarele în semnul zodiacal al Leului, iar pentru Taur, Leu și Balanță, lucrurile par a se așeza extrem de favorabil.

Toate "exploziile" majore au avut loc în primele trei săptămâni, iar această ultimă săptămână, pentru unii, se poate dovedi a fi destul de promițătoare.

Suntem în Sezonul Leului acum, care întotdeauna scoate la suprafață ceea ce este bun, chiar dacă și ego-ul nostru devine puțin "uriaș".

Horoscop DRAGOSTE. Săptămâna 26 iulie - 1 august 2021: Previziuni pentru fiecare zodie

Este în regulă - ego-ul este acolo cu un motiv și, credeți sau nu, este vorba de supraviețuire. Ego-ul este acolo pentru a ne proteja, pentru a ne menține ageri și atenți.

Atunci când devine prea mare și o luăm razna, devine o problemă.

Dar, problemele nu ne vor copleși în această săptămână, de fapt, vor fi oarecum inexistente pentru aceste trei semne zodiacale...

Semnele zodiacale care vor avea o săptămână excelentă începând cu 26 iulie 2021:

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Aceasta este săptămâna în care trebuie să ai încredere în instinctul tău și să te lași dus de val.


Este vorba în principal despre dragoste și despre a cunoaște mai bine pe cineva, ceea ce înseamnă că vor apărea probleme de încredere și va trebui să iei o decizie: te scufunzi sau înoți.

Dacă a te scufunda înseamnă să te retragi și să eliberezi nevoia de a te conecta în continuare cu această persoană de interes, atunci sfatul aici ar fi să înoți.

Universul este de partea ta atunci când vine vorba de dragoste și încredere.

Este timpul să lași garda jos și să rămâi vulnerabil; da, este înfricoșător, dar, după cum știm cu toții, nu există nicio modalitate de a experimenta dragostea fără riscul de suferință care vine odată cu ea.


Este doar un risc, dar s-ar putea foarte bine să fie cel care merită să ți-l asumi. Riscați și vedeți ce iese.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

 

Este sezonul tău acum și trebuie să recunoști: toate merg ca pe roate în dragoste.

Și, deși îți place să simți pozitivitatea momentului, ar fi bine să acorzi atenție și altor lucruri din viața ta, cum ar fi munca sau cariera.

Ceea ce este grozav la această săptămână este că ai această oportunitate și ar fi bine să profiți.


Sună ca o investiție, dar astrele spun că este mai mult... există aici un imbold pentru a cheltui bani, pentru a-ți cumpăra ceva minunat și poate puțin ridicol.


Cheltuirea banilor, se pare, îți va aduce bani. Ești dispus să te arunci și să investești? Stelele spun: "Fă-o". La urma urmei, cine poate refuza o mare răsplată?

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Jupiter este prietenul tău, Balanță. Știai asta? Ei bine, acum știi, iar influența sa vine să curețe tot ce ar fi putut rămâne de la perioada anterioară de supraîncărcare emoțională.

Tocmai te-ai eliberat - ar putea fi de la un iubit, de la un partener, de la un prieten - chiar și de la o situație de muncă.

IUBEȘTI libertatea; te bucuri de acest sentiment minunat de a fi independent, dar împreună cu bătălia pentru libertate au venit câteva lucruri năstrușnice, iar acestea sunt exact ceea ce va fi curățat în această săptămână.

Săptămâna ta minunată vine ca urmare a faptului că în sfârșit ai pus capăt, în toate scopurile, oricăror legături pe care le aveai cu această persoană sau situație, definitiv.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel