Horoscop, 26 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 26 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 26 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

 BERBEC

Se poate să vă duceţi la un party, o să mâncaţi bunătățuri pe-acolo şi o să cultivaţi relaţiile, că unele se cam răciseră. Vă regrupaţi, frumos. Vi se propune să vă implicaţi într-o activitate care v-ar aduce, pe lângă o stare de spirit mai bună, o extindere a sferei de influenţă. Se poate să întâlniţi pe cineva care să fie un porte-bonheur pentru voi şi să repurtaţi un succes, sau mai multe.

TAUR

Veşti bune, oameni dragi care să vă însoţească pe tot parcursul zilei, şi o să vă duceţi pe la târguri, la un spectacol, la o întrunire mondenă, poate fi şi o cununie religioasă. Se poate să vă întâmpine cineva drag cu o surpriză şi să faceţi cumva să-i întoarceţi şi voi gestul. E o sărbătoare, o zi de naştere, ori poate se căsătoreşte cineva apropiat şi o să vă distraţi, o să mai cunoaşteţi lume nouă.

 GEMENI

Sunteţi amatori de plimbare, o să aveţi cu cine şi unde, şi o să vă asiguraţi că vă întoarceţi până la noapte, dacă plecaţi în alt oraş, la munte, la schi. Prietenii vă iau cu ei în plimbare şi poate-o să vă lărgiţi cercul de cunoscuţi, că se adună lume pe-acolo, pe unde veţi ajunge. Poate ieşiţi la o cafea, să aveţi o explicaţie cu persona de care sunteţi ataşaţi sufleteşte, ca relaţia să meargă mai departe.

 RAC

O să răscoliţi pe la finanţele de rezervă ca să luaţi ce vă trebuie pentru ai voştri, şi pentru cei la care vă duceţi în vizită, că n-o să vă duceţi cu maşina goală. Se anunţa o reuşită - inauguraţi noua locuinţă, sau produsul la care aţi lucrat, şi o să vă serbaţi victoria. E un eveniment cu pretenţii, la care o să vă simţiţi bine dacă o să vă mobilizaţi să vă duceţi. Îndrăzniţi!

LEU

Surprizele se ţin lanţ! Vine cineva, vă scoate în lume, vă face un cadou, şi se poate să vă şi cucerească, dacă n-aveţi pe nimeni. Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru şi, dacă se împleteşte şi cu dorinţa voastră, o să vă daţi OK-ul. E cineva care nu vrea să vă piardă, dar nici nu se hotărăşte odată să vă căsătoriţi. Poate faceţi pasul decisiv.

FECIOARĂ

Se poate să vă iasă în cale cineva, pe la mondenităţi, şi o să vă descoperiţi punctele comune pentru o relaţie, şi să încercaţi o experienţă frumoasă, de viaţă în doi. O să aveţi parte de momente plăcute şi n-o să rataţi o invitaţie şi la un spectacol după o plimbare în parc, o vizionare la cină. O să cheltuiţi nişte bani ca să le duceţi celor dragi ce le trebuie, fără să exageraţi, totuşi, cu cumpărăturile.

 BALANŢĂ

Aveţi chef de plimbare, de distracţie, şi o să găsiţi şi oameni cu care să petreceţi frumos timpul liber, pentru că voi îi atrageţi pe cei care vi se potrivesc. Se pare că o să întâlniţi pe cineva care vă poate deveni partener de cuplu, dacă nu aveţi pe nimeni, şi trebuie aşteptat să vedeţi ce se întâmplă în continuare. Se poate să întâlniţi marea dragoste, să fiţi şi voi fericiţi după îndelungi căutări şi dezamăgiri.

SCORPION

E o atmosferă mai caldă, armonioasă în familie, poate s-au mai aşezat nişte lucruri, şi o să vă vedeţi la un prânz, o cină, cu cei din familia lărgită. Într-un grup de prieteni o să vă atragă atenţia cineva cu care o să schimbaţi câteva impresii în vederea unei posibile relaţii. O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni cu care aveţi multe în comun, şi poate daţi o raită prin împrejurimi.

SĂGETĂTOR

Se poate să vă duceţi la o nuntă, un botez, şi să revedeţi oameni de care sunteţi ataşaţi sufleteşte, că ocazii să vă vedeţi în ultima vreme n-au prea fost. E posibil să vă treziţi cu o vizită, vreo rudă care vine de prin ţară, şi o să vă întreţineţi frumos, toată ziua. O reuniune de familie ar pune pe tapet evenimentele pe care le-aveţi în pregătire, o nuntă, un botez, contribuţie colectivă.

 CAPRICORN

Poate aveţi ceva de comunicat în public, să adunaţi nişte oameni în jurul vostru pentru un proiect - posibil - umanitar, şi să găsiţi o companie şi pentru escapadele turistice. Se poate să ieşiţi la întâlnire cu cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu, şi să vă examinaţi reciproc. Se poate să vă sune cineva să vă propună un business şi să luaţi în serios oferta, e fezabilă.

VĂRSĂTOR

O atmosferă foarte plăcută în colectivitate, acolo vă simiţiți, ca de obicei, bine, şi o să desfăşuraţi activităţi care să vă confere o stare de spirit deosebită. O să puneţi mare accent pe sinceritate, şi relaţia cu partenerul de cuplu va avea, în mod cert, de câştigat. Poate daţi o petrecere, c-aţi reuşit să atingeţi un obiectiv, să vă găsiţi un job, să luaţi un examen.

 PEŞTI

Vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care se adună ca să vă sărbătorească, sau să vă felicite pentru succesul pe care l-aţi repurtat recent, că e mare lucru. O reuşită, poate fi la serviciu, sau în societate, aţi căpătat un loc mai sus într-o galerie a valorilor. O bucurie a revederii cu cineva care a făcut parte din viaţa voastră şi acum se poate reintegra. Succes!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel