Horoscop 26 decembrie 2022- 1 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal:  26 decembrie 2022- 1 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ați decis deja că cea mai bună modalitate de a trece peste această ultimă săptămână este să o faceți independent. Sunteți mai mult decât deschis ca membrii familiei să vi se alăture, deoarece adorați compania lor. Totuși, săptămâna aceasta este despre a renunța la durerea emoțională și a o rezolva pe cont propriu.

În timp ce retrogradul este doar în fazele sale de început, îl vei face cumva să lucreze pentru tine. Nu ceri prea multe în această săptămână, doar să poți să îți iei timp pentru tine ca să îți dai seama de următoarea mișcare. Ești încrezător, așa că nu există nicio problemă aici.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Vă agățați de orice pozitivitate pe care o puteți găsi. Deși încă nu ești sigur de situația ta de locuit, știi că nu ai cum să nutrești gânduri negative la intrarea în noul an, care începe săptămâna aceasta.

Este o săptămână liniștită și îți lasă destul timp să te adâncești un pic prea mult în mintea ta, dar te cunoști și știi foarte bine că vei găsi bunătatea în orice situație. Săptămâna aceasta te va face să-ți construiești un viitor pozitiv în interiorul minții tale.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Aceasta este săptămâna în care fie evadezi într-o aventură de călătorie, fie este săptămâna în care îți planifici exact unde vei merge cândva anul viitor. Ai decis că anul viitor trebuie să fie special, deoarece simți că prea mult din acest an s-a dus pe paranoia și gândire negativă.

Nu mai vrei să fii acea persoană și știi că va fi nevoie de o schimbare seismică în conștiința ta pentru a aduce această stare. Vei reuși, și este bine că ai început munca toată această săptămână.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Se pare că cineva aduce banii în această săptămână, și se întâmplă să fii chiar tu, Rac. Dacă îți place siguranța, așteaptă să vezi ce te așteaptă anul viitor.

Ai făcut atât de multe mișcări "corecte" anul acesta, iar în această săptămână le treci în revistă pentru a elimina ceea ce funcționează de ceea ce nu funcționează pentru a crea la fel de mult succes în viitor. Nu vei fi afectat de evenimentul Mercur retrograd din această săptămână. Ah, ceva de așteptat cu nerăbdare!

Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să simți o urmă de resentiment în această săptămână, deoarece nu credeai că va trebui să muncești, iar ideea că TREBUIE să o faci te face să te simți ca și cum nu ai control asupra propriei vieți. Ei bine, Leu, viața înseamnă muncă, ceea ce înseamnă uneori fiecare săptămână din an.

Ai la fel de mult control asupra propriei tale vieți ca oricine altcineva, așa că nu-ți face griji că îți dedici prea mult timp la resentimente față de șeful tău sau la faptul că nu te-ai născut multimilionar. Totul se rezolvă de la sine. Fă ceea ce trebuie să faci, plânge-te mai puțin și bucură-te de ceea ce ai.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Când vei fi chemat să înlocuiești pe cineva care se simte mai important decât tine, la locul de muncă, vei face ceea ce faci de când ai început să lucrezi aici: accepți cu teamă tot ce îți oferă și te apuci în tăcere să îi porți resentimente, profund.

Săptămâna aceasta îți aduce o ultimă șansă de a face bine treaba cu respectul de sine. Fie te aperi, lăsând să se știe că nu ești preșul de la care se așteaptă să fii, SAU faci ceea ce simți că trebuie să faci în ideea că anul viitor va fi despre a te apăra.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu-ți rezervă nimic altceva decât plictiseală și agățarea de răbdare. Ai mai făcut asta și înainte, și fiecare sfârșit de an pare să se desfășoare așa: aștepți, te uiți la repetițiile din Zona Crepusculară, eviți să mergi în magazine și să te bagi în trafic și stai în pat, sperând să treci cât mai repede peste acest lucru. În timpul retrogradării lui Mercur, vei simți că se prelungește și mai mult. Ce ironie să ai parte de un astfel de tranzit în această ultimă săptămână, imposibil de lent. Vei reuși să treci cu bine.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Această ultimă săptămână are vești excelente pentru tine. Se pare că săptămâna aceasta vei face dreptate. Va fi în favoarea ta dacă ai așteptat vești juridice. Dacă ai fost îngrijorat de ceva financiar, poți lăsa această teamă deoparte, deoarece această săptămână dovedește că nu trebuie să te preocupe problemele financiare. De asemenea, este posibil să primești niște vești foarte ușurătoare de la un membru al familiei.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta nici măcar nu există pentru tine, pentru că ai făcut deja pași în viitor. Ceea ce ți s-a întâmplat la începutul lunii decembrie te-a transformat într-o mașină creativă, verde și rea. Nu poți fi oprit. E ca și cum ai recupera un timp pierdut; acum, cu greu te poți opri.


Săptămâna aceasta vei fi profund implicat în a fi creativ. Toate tranzitele, atât cele pozitive, cât și cele negative, te susțin cumva. Nu ceri prea multe, doar spațiul necesar pentru a-ți face să curgă din nou sucul creativ. Îți vei face acest spațiu, deoarece este prea important pentru tine ca să renunți la el.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Nu câștigi niciun ban în această săptămână și trebuie să accepți acest lucru, Capricorn. Cu toată sinceritatea, acest lucru este foarte bine pentru tine, deoarece motivul absenței tale financiare se datorează timpului liber. Singurul motiv pentru care se menționează acest lucru este că îți este greu să accepți că ai nevoie chiar și de timp liber din când în când. Munca te definește; ești excelent la ea, dar abia acum înveți că echilibrul este și mai important. Luați-vă o săptămână pentru a vă concentra pe lucruri care nu au legătură cu munca. Partenerul tău romantic va aprecia cu siguranță efortul.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei primi "OK-ul" pentru a începe munca pe care abia aștepți să o faci de aproape un an. Se pare că anul viitor te va face să dai buzna peste tot, să faci atât de multe lucruri pentru a-ți îmbunătăți viața, încât ai multe de așteptat.


Săptămâna aceasta te face să te scufunzi în mintea ta pentru o nouă inspirație. Vă speriați puțin când auziți veștile bune, pentru că vă pune pe jar și va trebui să le dați. Dar nu asta ți-ai dorit tot timpul? O șansă de a vă livra marfa? Dați-i drumul. A început.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ai intenții bune în această săptămână. Cu toate acestea, va trebui să "citești cuiva actul de revoltă" și probabil că va fi vorba de unul dintre copiii tăi sau de un prieten apropiat care fie și-a supraapreciat bunul venit, fie a devenit pur și simplu prea prost pentru ca tu să te ocupi de el. Această persoană îți strică liniștea, și asta pentru că EI simt începutul retrogradării. Dacă observi că cineva din viața ta nu se poate comporta cum trebuie, să știi că acesta este uneori modul în care Mercur retrograd poate afecta oamenii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel