Horoscop, 26 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Câștiguri financiare pentru o ZODIE

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, miercuri, 26 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 26 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Încep să se-adune mai mulţi bani în casă, c-aduce şi partenerul de cuplu, vin şi din urmă, o să fie un confort financiar şi o s-aveţi cu ce să plecaţi la plimbare în weekend. Se poate să faceţi nişte investiţii în locuinţa şi să umblaţi la fondurile de rezervă.

TAUR

O să puteţi recupera bani, bunuri, să luaţi semnături pe diverse acte ca să puteţi avansa cu demersurile de afaceri, poate vreţi să faceţi şi nişte achiziţii. Vă parvin nişte răspunsuri de la şcoală, de la interviuri, că puteţi continua nişte cursuri, o cercetare, o documentare, sau semnaţi contracte.

 GEMENI

Vin bani şi o să vi se scurgă printre degete că aveţi multe cheltuieli şi pe care nu le mai puteţi amâna că se-aduna în exces şi-o să vă fie şi mai greu. O stare de bine, poate reapare cineva care v-a făcut promisiuni de viaţă fericită în doi şi abia acum se poate ţine de cuvânt.

 RAC

Apar câştiguri, veşti bune, poate faceţi şi nişte achiziţii care să-i mulţumească pe toţi cei de acasă şi o s-aveţi spor la orice activitate pe care o aveţi de făcut. Poate fi un prilej anume ca să ieşiţi cu prietenii în oraş, poate sărbătoriţi ceva, sau aveţi de împărţit un secret, o bucurie.

LEU

Se poate să primiţi pe lângă laude şi reproşuri că n-aţi lucrat cu maximum de atenţie şi va trebui să remediaţi ce n-aţi făcut ca lumea. Se poate să luaţi acei bani pe care nu i-aţi luat de Paşte, de la job, sau de la prieteni.

 FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de o invitaţie la rude, la prieteni şi vă puteţi repezi într-acolo acum, sau în weekend, în funcţie de timpul de care dispuneţi. O să primiţi un act pe care-l aşteptaţi de multă vreme, dar pe care nu vi le-aţi permis.

 BALANŢA

O reuşită în plan financiar şi o să puteţi face acele achiziţii pe care le visaţi de multă vreme, dac pe care nu vi le-aţi permis. V-aşteaptă cineva care s-ar bucura enorm să-i faceţi o vizită şi o să organizaţi în aşa fel încât să şi ajungeţi.

SCORPION

Sunt nişte oameni cărora le-oți fi rămas datori cu o explicaţie, cu nişte bani, cu un cadou, sau cu o plimbare, cu o ieşire la cafea şi vă achitaţi voi, cumva. Vă caută cineva care vrea s-aveţi o colaborare şi dac-o s-aveţi timp o să staţi de vorbă să vedeţi cum faceţi.

 SĂGETĂTOR

E cineva care vă iubeşte şi v-o declară că speră să primească un răspuns similar din partea voastră şi e de văzut ce o să-i spuneţi. E posibil să recuperaţi nişte bani şi să faceţi nişte achiziţii care să-i bucure şi pe ai voştri, că-şi doreau de multă vreme câte ceva.

CAPRICORN

Or să vă ia prin surprindere telefonul, mesajul cuiva, poate chiar prezența care o să vă facă vreo declaraţie de dragoste, poate va urma şi o cerere în căsătorie. Vă luaţi lucruri noi pentru casa, pe unele poate le primiţi cadou că fie v-aţi mutat, fie v-aţi reamenajat interiorul.

 VĂRSĂTOR

Poate vă interesaţi de soarta maşinii şi o să vă spună mecanicul ce are şi ce n-are şi n-ar strica să nu vă duceţi şi voi la un consult medical măcar preventiv. Se rezolvă chestiuni mai vechi legate de serviciu şi o să daţi zor să vă ocupaţi de noile proiecte care sună bine.

PEŞTI

O definitivare - se perfectează un act care-aşteaptă de multă vreme într-un sertar al şefilor o să începeţi lucruri la ceva care promite să v-aducă succes şi bani. Poate v-au rămas nişte lucruri nespuse în relaţia cu partenerul de cuplu şi e momentul ideal să spuneţi adevărul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel