Neti Sandu, horoscop 25 iunie 2023. Mesaje amoroase pentru multe dintre zodii: „O cină romantică, o plimbare sub clar de lună”

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, foto Facebook

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Horoscop 25 iunie 2023 - Berbec

Berbecii au parte de bani pe care îi vor folosi pentru a  merge cu ai lor la distracție, poate pentru a schimba aerul, pentru a vedea locuri inedite. Nu este exclusă prezența în anumite locuri turistice din țară.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Taur

Taurii ar putea avea parte de musafiri pe care îi vor delecta cu cele mai alese preparate. Discuțiile până târziu vor fi o plăcere cu acești musafiri. Să se profite de acest moment, să fie ca o deconectare de la cotidian.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Gemeni

Gemenii se vor reîntâlni cu persoane care doresc reluarea situației amoroase. Se va dori continuarea firului de dragoste. Aceste persoane credeți că v-au uitat, dar își vor face apariția în viața voastră.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Rac

E posibil să dedicați o parte din timpul liber familiei, să petreceți alături de membri apropiați ai cercului familial. Ieșiți în oraș, socializați.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Leu

Veți avea o discuție ca între patru ochi cu o persoană apropiată, foarte atașată de voi, dar numai dacă are și această persoană inima deschisă, altfel nu veți putea ajunge la inima lui sau a ei.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Fecioară

Fecioarele se baricadează în interior. Acestea vr ieși greu de acolo, dar să aibă curaj că va fi totul bine. Nu vă faceți fortăreață în jurul vostru.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Balanță

Balanțele sunt sub semnul amorului. O ieșire romantică e posibilă în cazul lor. Că e vorba de o plimbare sub clar de lună sau o îmbunătățire a relației de cuplu, balanțele vor avea parte de mult bine, mai ales după o perioadă stresantă la muncă.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Scorpion

Scorpionii vor fi axați pe muncă. Ei doresc stabilitate financiară, dar ar trebui să se gândească și la fericire, la copii. Poate vă luați o casă pentru că simțiți nevoia de această stabilitate.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Săgetător

Săgetătorii sunt pe cai mari. Ei ar putea merge la botezuri sau nunți. Mondenitățile sunt principalul obiectiv azi.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Capricorn

Capricornii sunt și ei, sub semnul iubirii. E foarte probabil, dacă nu sunt într-o relație, să întâlnească pe cineva care să-i completeze, să facă un cuplu stabil.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Vărsător

Vărsătorii așteaptă pe cineva după care au stat multă vreme. Cu această ocazie poate aflați ce se dorește de la voi. Aveți ocazia să vă spuneți punctul de vedere.

 

Horoscop 25 iunie 2023 - Pești

O ieșire în lume, poate vă duceți la un spectacol, ori un eveniment festiv, o competiție și o să fie o atmosferă de zile mari, potrivit stirileprotv



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel